Skip to content
Upcoming

Podcast Rewind – Pete Philly en Tommy Triggah

16 juni 2021 20:00
Podcast Rewind – Pete Philly en Tommy Triggah

De afgelopen jaren hebben wij van Sneakerjagers te gekke gasten mogen ontvangen in de twee seizoenen van onze podcast ‘On Air’. Nu vinden wij het een mooi moment om terug te blikken op deze afleveringen en gasten. Want waar waren zij toen mee bezig en hoe gaat het nu met ze? Deze week bespreken wij de gasten uit de vijfde aflevering: Pete Philly en Tommy Triggah

Pete Philly

Pedro Philip Monzón, beter bekend als Pete Philly, is naast rapper en acteur ook groot sneaker fan. Met veel energie vertelt hij in onze podcast over sneakers, zijn kledingstijl en hoe hij zijn stijl aanpast op zijn muziek. Hij zwijgt niet over zware tijden die hij heeft gehad door de ziekte van Lyme en over hoe hij zich nu voelt.

In de podcast stelt Non de vraag aan Pete of hij niet wat meer van zijn ervaringen zou willen delen met zijn volgers. Dit wilde Pete inderdaad gaan doen, hij heeft dan ook met alle kennis die hij heeft opgedaan wat betreft zijn gezondheid en psychedelische ontdekkingen heeft een voorstelling gemaakt voor 2021. De Coronamaatregelen hebben helaas roet in het eten gegooid, waardoor de voorstelling ‘Dit Gaat Nergens Over’ op dit moment niet door kan gaan. Maar wie weet wat de toekomst brengt, dus hou zijn socials in de gaten!

Pete maakt natuurlijk nog steeds muziek en heeft in 2020 zijn twee heerlijke singles ‘Up To You’ en ‘Breathe’ uitgebracht. Op zijn Instagram deelt hij veel van zijn muziek en we wachten met smart op nieuwe releases.

Tommy Triggah

Tom Römer kende we vooral als sneakerfreak via Instagram. In de podcast vertelt hij over zijn collectie en geeft hij zijn mening over verschillende sneakers. Hij vertelt dat sociale media de plek is voor hem om zich te kunnen uiten en bezig te kunnen zijn met iets dat hij leuk vindt.

In maart 2020 is hij samen met Tim Beumers de ‘Tim & Tom in de rij’ show begonnen op het YouTube kanaal van Sneakerjagers. Hierin bespreken zij opkomende sneakerreleases en word je op de hoogte gehouden van het laatste sneaker nieuws. De show heeft nu een nieuwe naam: ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’ en is om de twee weken te bekijken op ons YouTube kanaal!

Tommy is niet bij ons weg te slaan, want sinds november is hij de brand director van Sneakerjagers. Verder is hij dit jaar nog verschenen in een interview met KLEKTIVE over zijn passie voor sneakers.

Meer horen over de sneakerverhalen van Pete en Tommy? Dat kan!

De vijfde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is nog steeds te bekijken via YouTube of te beluisteren via Apple Podcast of Spotify. Benieuwd naar alle afleveringen? Check dan hier de YouTube Playlist!