Skip to content
Upcoming

Podcast Rewind – Jaimie van Heije en Vriendl00s

26 mei 2021 20:55
Podcast Rewind – Jaimie van Heije  en Vriendl00s

De afgelopen jaren hebben wij van Sneakerjagers te gekke gasten mogen ontvangen in de twee seizoenen van onze podcast ‘On Air’. Nu vinden wij het een mooi moment om terug te blikken op deze afleveringen en gasten. Want waar waren zij toen mee bezig en hoe gaat het nu met ze? Vandaag bespreken wij de gasten uit de tweede aflevering: Jaimie van Heije en Willem & Brandon Chen.

Jaimie van Heije

Chefkok Jaimie van Heije was te gast in de tweede aflevering van onze podcast. Op zijn Instagram plaatst hij niet alleen de meest prachtige foto’s van zijn kookkunsten, maar ook de vetste sneakers komen daar voorbij. Voor zijn gerechten laat hij zich inspireren door alledaagse ervaringen, waaronder zijn sneakercollectie. Zijn creaties zijn dan ook net als zijn sneakers, uniek en vol kleur.

Jaimie van Heije
Jaimie van Heije

Als kind zocht Jaimie altijd al de mooiste en duurste sneakers uit, dat is dan ook hoe zijn liefde voor sneakers is begonnen. Inmiddels bestaat zijn verzameling uit meer dan 500 paar en deze blijft groeien. Zijn obsessie met sneakers stopt daar niet, want zelfs in zijn restaurant lopen alle medewerkers op sneakers. De enige voorwaarde is dat ze allemaal van Nike zijn, zijn staff mag zelf het model en de colorway bepalen. Op deze manier zorgt Jaimie ervoor dat iedereen zichzelf kan zijn op de werkvloer en brengt hij zijn twee grootste passies samen: koken en sneakers.

Toen de horeca in Nederland dicht moest vanwege het Coronavirus is Jaimie verdergegaan met koken op zijn Instagram. Via kookvideo’s op zijn stories nam hij zijn volgers mee in zijn keuken en inspireerde hij hen om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. Ook heeft hij prachtige maaltijdboxen gemaakt, zodat mensen thuis nog kunnen genieten van zijn kookkunsten. Deze zijn ondanks de recente opening van de horeca nog steeds af te halen zijn op verschillende locaties.

Vanaf 1 mei is het weer mogelijk om de bijzondere gerechten van Jaimie van Heije te proberen in zijn eigen restaurant. Door het opgezette Picknick Club concept kan iedereen, ongeacht het weer, op zijn terras genieten van de lekkerste creaties.

Vriendl00s

Contentmakers Willem en Brandon Chen zijn bekend van het Instagram account Vriendl00s, waarop zij voornamelijk sketches maakten. In de podcast vertellen zij over hun streetstyle en hoe hun account is ontstaan. Ondertussen zijn zij niet meer actief onder de naam Vriendl00s, maar kun je hen wel volgen op TikTok en YouTube onder de naam ChenTwins.

De tweede aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’  nog te bekijken via YouTube of te beluisteren via Apple Podcast of Spotify. Benieuwd naar alle afleveringen? Check dan hier de YouTube Playlist!