Skip to content
Upcoming

Podcast Rewind – Chris Riemens en Ginney Noa

23 juni 2021 20:00
Podcast Rewind – Chris Riemens en Ginney Noa

De afgelopen jaren hebben wij van Sneakerjagers te gekke gasten mogen ontvangen in de twee seizoenen van onze podcast ‘On Air’. Nu vinden wij het een mooi moment om terug te blikken op deze afleveringen en gasten. Want waar waren zij toen mee bezig en hoe gaat het nu met ze? Deze week bespreken wij de gasten uit de zesde aflevering: Chris Riemens en Ginney Noa.

Ginney Noa

Ginney van Eijkelenburg, beter bekend als Ginney Noa op Instagram, deelt al jaren haar liefde voor fashion online. Ze begon met het schrijven van blogs over de nieuwste trends, maar tegenwoordig is ze meer op sociale media te vinden.

In de podcast vertelt Ginney dat ze op dat moment haar liefde voor fotografie weer aan het oppakken is. Dat ze goed is met fotografie is te zien op haar Instagram, want daar post ze de mooiste foto’s over fashion, lifestyle, maar natuurlijk ook sneakers. Er komen geregeld exclusieve paartjes uit haar collectie langs die de term ‘spiritual sneakerhead’ in haar bio zeker eer aan doen.

Verder is Ginney ambassadeur van RESTOCKS, waar je na een gemiste release alsnog een tof paartje kunt scoren. Ook heeft ze een spiritual journey geschreven, hierin besteed ze aandacht aan selfcare en spiritualiteit. De journal is gratis te downloaden via de link in haar Instagram bio.

Chris Riemens

Chris Riemens is de hoofdredacteur van het bekende mannenmagazine FHM. In dit magazine wordt aandacht besteed aan films, series, muziek, games, auto’s, sneakers, maar vooral aan vrouwen. Hij verteld dat op hun website worden regelmatig sneakerreleases gedeeld, om lezers op de hoogte te houden.

In 2020 was Chris te gast in de BMY podcast, daar vertelde hij over het 20-jarig bestaan van FHM en wat hij in zijn tijd bij het magazine allemaal heeft meegemaakt. Ook in de miniserie Geknipt & Geschoren op het YouTube kanaal van FHM is hij te gast. Bekende Nederlanders geven in deze serie hun mening en delen hun ervaringen over verschillende onderwerpen.

Meer horen over de sneakerverhalen van Chris en Ginney? Dat kan!

De zesde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is nog steeds te bekijken via YouTube of te beluisteren via Apple Podcast of Spotify. Benieuwd naar alle afleveringen? Check dan hier de YouTube Playlist!