Skip to content
Newsfeed

PLEASURES x ASICS presenteren GEL-Lyte III

24 augustus 2022 08:00
PLEASURES x ASICS presenteren GEL-Lyte III

Los Angeles-based brand PLEASURES komt opnieuw samen met ASICS. De twee namen komen met een strakke colorway van de GEL-Lyte III. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we het paartje in de komende maanden van 2022 verwachten.

ASICS gaat tegenwoordig hard en in de afgelopen maanden hebben we verschillende colorways van de GEL-Lyte III voorbij komen. Van de ‘Alley Cats’ in samenwerking met Atmos en Sneaker Freaker, tot aan de ‘B.O.I.’ colorway in collab met AFEW, de Asics releases in 2022 zijn enorm in trek.

Hier speelt Los Angeles-based brand PLEASURES op in en komt het merk met een retro colorway van de GEL-Lyte III. De twee namen komen met een retro-uitziende sneaker. De upper kleurt lichtgrijs en is van mesh. Over het gehele silhouet zijn grijze, suède overlays geplaatst. Deze hebben een turquoise details gekregen.

Op het middenpaneel is het bekende ASICS logo in zwart leer gezet. Dit contrasteert mooi met de lichtgrijze upper. Het model heeft de bekende split tong gekregen. De turquoise omlijning bij de overlays geven de sneaker een frisse twist. De middenzool kleurt off-white en maakt de sneaker compleet.

De PLEASURES x ASICS GEL-Lyte III heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten en mis geen enkele update over deze release.

PLEASURES x Asics GEL-Lyte III
PLEASURES x Asics GEL-Lyte III