Skip to content
Upcoming

De PlayStation x Nike Air Force 1 is back!

14 februari 2018 11:27
De PlayStation x Nike Air Force 1 is back!

Gamers opgelet! Er komt een nieuwe samenwerking tussen playstation x Nike Air Force 1 aan. De laaste keer dat playstation x nike samenwerking ging, was een lange tijd geleden. De nieuwe collectie komt waarschijnlijk in juni/july 2018 uit maar het is nog niet bevestigd.

De nieuwe PlayStation x Air Force 1 zal lijken op zijn voorganger. De kleine collectie van maar ongeveer 150 paren verscheen 10 jaar geleden. De oude collectie is nu momenteel duizenden euro’s waard, en uiterst zeldzaam. Nu dankzij een recente lek, weten wij dat nike en PlayStation met een nieuwe Air force 1 terugkomen!

PlayStation x Nike werken al lang samen, en na het succes van de Air Force 1 kunnen wij niet wachten op de nieuwe collectie. Bij de oude collectie uit 2006 maakte nike en PlayStation ook gebruik van een samenwerking met een alteet. De hantekening van de alteet, zoals toen Paul Georg, komt in de lip van de sneaker. Bij de nieuwste versie van de Air Force 1 PlayStation x Nike zal de swoosh een opvallende kleur hebben, mesh van boven en bedekt met een PlayStation print gemaakt van lakleer. De sneaker zal voornamelijk marine blauw en zwart zijn. De sneaker bevat een galaxy print als zool. De swooshes op de sneaker verschillen elk van kleur, in totaal 4 kleuren vanwege de PlayStation controller knop kleuren. Op de rechterkant van de sneaker bevindt het oude PlayStation logo. Klik hier voor het huidige Nike collectie.

PlayStation x Nike Air Force 1

Releasedatum: Juni/Juli 2018
Color: Black/cobalt Blaze
Stylecode: BQ3634-001