Skip to content
Upcoming

Pizza bestellen + tv pauzeren met nieuwe Pizza Hut sneakers

19 maart 2018 16:28
Pizza bestellen + tv pauzeren met nieuwe Pizza Hut sneakers

Voor March Madness 2018 onthulde Pizza Hut de nieuwste versie van de Pie Top II. Voor het tweede jaar op rij heeft het merk het talent van The Shoe Surgeon ingeroepen. Hij maakte een tweede versie van de allereerste schoen ooit, waarmee je met een druk op de knop pizza kan bestellen. Deze worden ookwel de Pie Top ll’s genoemd.

De Pie Top II’s bestellen niet alleen pizza zoals in 2017,  maar de versie van 2018 kan ook live tv pauzeren. Hiervoor zit er een extra knop in de schoen, zodat fans van March Madness geen minuut van de actie hoeven te missen. March Madness verwijst naar de tijd van het jaar (meestal half maart tot begin april) wanneer de National Collegiate Athletic Association (NCAA) basketbaltoernooien voor heren en dames worden gehouden. De technologie legt de nadruk op de speciale aanbieding van de Pizza Hut voor het toernooi van dit jaar. Dat zijn medium pizza’s met twee toppings voor $ 5,99 per stuk, wanneer je twee of meer bestelt.

De best bezorgervaring

“Dit jaar zijn de Pie Tops II gemaakt om onze focus te leggen op de beste bezorgervaring zodat we hun pizza-cravings kunnen voeden zonder een moment van actie te missen,” zei Zipporah Allen, Chief Marketing Officer van Pizza Hut. “Het heet March Madness met een reden, we willen niet dat iemand een stuk van de wedstrijd mist terwijl hij of zij de deur opendoet om zijn pizza te halen.”

Net als vorig jaar zijn de Pie Tops II uitgerust met Bluetooth-technologie die de schoen verbindt met de telefoon van de gebruiker en de Pie Tops-app, waardoor ze een slimme knop in de tong van de schoen kunnen indrukken en meteen een pizzabestelling kunnen indienen. NCAA-fans kunnen ook met een druk op de knop een time-out inlassen. Bijvoorbeeld wanneer hun pizza arriveert. Dit kan met de nieuwe Pie Tops II-pauzefunctionaliteit, die de schoen van de gebruiker met de betreffende kabelleverancier verbindt met hun tv.

Ook het ontwerp is overduidelijk geïnspireerd door pizza. Namelijk een zogenaamde ‘slash’ van tomatensaus, een deel aan de zijkanten dat lijkt op een kaasrasp, Pizza Hut lace locks, binnenzolen met en Pizza Hut logo en zogenaamde ‘Cheese Pull’ veters. De sneaker bestaat uit leer, suède, nubuck en gum.

Pizza Hut® unveils the Pie Tops II sneakers that order pizza and pause the game with the push of a button (PRNewsfoto/Pizza Hut)

Pizza Hut® unveils the Pie Tops II sneakers that order pizza and pause the game with the push of a button (PRNewsfoto/Pizza Hut)

Er zijn slechts 50 paar beschikbaar. Ze zijn niet gemaakt voor massale verkoop dus de mensen die ze hebben kunnen krijgen, hebben heel veel geluk gehad. Helaas zijn ze inmiddels niet meer verkrijgbaar maar toch leuk om te weten, dat er sneakers bestaan waarmee je pizza kan bestellen en de tv op pauze kan zetten toch? Wil je meer van zulke nieuwtjes voorbij zien komen, houd dan de Sneakerjagers Facebook pagina in de gaten.

Images by: Pizza Hut / IG @jessewelle