Skip to content
Upcoming

Pixel effect nu ook toegevoegd op de Air Force 1 Shadow

21 januari 2021 16:39
Pixel effect nu ook toegevoegd op de Air Force 1 Shadow

In 2019 werd de Air Force 1 Shadow in het leven geroepen. De eerste colorways deden het meteen goed bij de dames. We zagen de Air Force zoals we hem nog nooit eerder hadden gezien. Verschillende lagen, materialen en kleuren wisselen elkaar af. De Air Force 1 Shadow is nog steeds erg geliefd, dus we kunnen nog veel nieuwe colorways verwachten. Binnenkort dropt de Nike Air Force 1 Shadow ‘Barely Green’ met wederom het toffe pixel effect!

Begonnen op het basketbal veld in 1982 en uitgeroeid tot een waar straat icoon. We hebben het natuurlijk over de Air Force 1. Ondertussen heeft iedereen wel een paartje. De sneaker zal zijn OG Basketball stijl nooit los laten, maar we zien steeds vaker dat er nieuwe effecten en designs worden toegepast op de AF1. Het begon met kleine aanpassingen, zoals een platform zool, maar toen de Shadow voor het eerst verscheen, ging ons sneaker-hart sneller kloppen.

Air Force 1 Shadow ‘Barely Green’ | CV8480-300

Zoals al eerder benoemd, is de Shadow opgebouwd in verschillende lagen. De basis van de sneaker is van wit leer. Hier overheen zien we meerdere kleuren overlays. Met als overheersende kleur, pastel groen. Hier omheen zien we ook een licht roze kleur op onder andere de backtab en blauwe details. De Swoosh heeft er een extra effect bij gekregen. Naast dat het een dubbele Swoosh is, is hier ook een pixel effect op toegevoegd! De bovenste Swoosh is van leer een heeft een zwarte kleur gekregen. De Nike Swoosh hieronder heeft een glimmende effect in een blauwe kleur. De wat verdikte zool heeft een witte kleur gekregen, samen met de veters, tong en voering. Ondanks de verschillende kleuren en vele details, is sneaker toch één geheel en volgens ons een geweldige colorway!

Nike WMNS Air Force 1 Shadow 'Pixel'

CV8480-300 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

We kunnen dit heerlijke paartje binnenkort verwachten. Bekijk de AF1 Shadow ‘Barely Green’ hieronder. Houd de releasekalender in de gaten, zo mis je geen enkele release! Volg @sneakerjagers_wmns op Instagram. Hier is nu ook een te gekke WIN ACTIE bezig!