Skip to content
Watch

Pieter Pauwels van Panthers sneakerstore & Locker Room Brussel is te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast

22 maart 2020 15:00
Pieter Pauwels van Panthers sneakerstore & Locker Room Brussel is te gast in de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast

In aflevering 3 van seizoen 2 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast hebben we onze eerste internationale gast. Pieter Pauwels, misschien wel de bekendste sneaker connaisseur van België, schuift aan tafel in onze podcast studio in Amsterdam. Zijn sneaker en streetwear shops in Brussel zijn wereldberoemd in België en ver daarbuiten. Pieter kocht op zijn 13e zijn eerste paartje sneakers en is sindsdien verslaafd aan het product, het wereldje, Jordans en verzamelen. Vroeger vond hij zichzelf een weirdo, nu wordt hij in België gezien als pionier in de sneakerwereld.  

In zijn Panthers store aan de Adolphe Maxlaan 3 in Brussel, verkoopt hij merken als adidas, Vans, Nike, ASICS, Reebok en Puma. De passie voor basketbal, sneakers en muziek wordt hier vertaald in een unieke winkelervaring. Als je Brussel bezoek moet je hier zeker gaan kijken maar je kunt natuurlijk ook terecht in zijn uitgebreide webshop. Dat geldt ook voor zijn Locker Room Store aan de Rue du Lombard 11 waar je als Basketball en Jordan liefhebber helemaal los kan gaan. 

In de podcast verteld Pieter uitgebreid over zijn ervaring als retailer in de sneakerwereld, hoe deze is veranderd de afgelopen jaren en de invloed van basketbal en Jordan in zijn carrière. Maar ook over zijn collabs, samenwerking met merken en zijn eigen persoonlijke sneaker collectie. Valerio en (co-host) David de Ruiter (mercer) horen veel nieuwe feitjes en weetjes in deze aflevering! De podcast met Pieter Pauwels is te beluisteren of te zien vanaf vrijdag 20 februari om 20.00 uur.