Skip to content
Upcoming

Pharrell x adidas NMD HU krijgt 3 colorways en heeft een bijzondere boodschap

20 oktober 2020 19:22
Pharrell x adidas NMD HU krijgt 3 colorways en heeft een bijzondere boodschap

adidas en Pharrell hebben samen al veel sneakers op de markt gebracht. De samenwerking is erg populair en nog niet aan zijn einde. Opnieuw zien we 3 nieuwe colorways van de Pharrell x adidas NMD HU. Elk paar krijgt zijn eigen regio waar de sneaker released.

Pharrell Williams is een Amerikaanse muzikant, zanger en rapper. Vooral bekend van zijn nummer ‘Happy.’ Naast dat hij een solo muziek carrière heeft, is hij ook deel van de band N.E.R.D. In zijn nieuwe samenwerking met adidas laat Pharrell een boodschap achter. Op de sneakers is namelijk ‘Human Race’ geschreven, wat verwijst naar de Black Lives Matter movement.

“De nieuwe HU NMD benadrukt Pharrell’s visie om de mensheid te verbinden met positieve energie. De geborduurde ‘Human Race’-graphic viert diversiteit over de hele wereld.” – adidas

Pharrell x adidas Hu NMD

Drie nieuwe colorways staan klaar voor de release. Elke colorway krijgt zijn eigen regio, waar de release plaats vind. Voor de wereldweide release, zien we een ‘Dash Green’ colorway. Het bovenwerk gemaakt van mesh, heeft deze blauw, groene kleur. De zool is wit. Een licht groene kleur overlapt aan de zijkant van de sneaker een stukje van het bovenwerk en de zool.

In North America, komt de Pharrell x adidas Hu NMD in een ‘Sesame’ colorway. Dit is een licht grijze kleur, verdeelt over de gehele mesh upper. In het blauwe detail op het bovenwerk staan letters, dit vertaalt ‘Human Race.’ Ook bij deze sneaker zien we een witte midsole. De gele en oranje details aan de buitenkant van de sneaker, maken het af.

Als laatst zien we een witte colorway. Deze is alleen te verkrijgen in de Aziatisch-Pacifische regio. Een clean witte bovenwerk van mesh heeft een geel detail op de bovenkant. Hierin is het woord ‘Human Race’ vertaalt. De witte zool heeft een geel detail aan de zijkant, wat overloopt van de zool naar het bovenwerk. Ook heeft de midzool een licht blauw detail aan de buitenkant.

Release

Alle 3 de colorways van de Pharrell x adidas Hu NMD droppen op 25 oktober. Het paartje met de ‘Dash Green’ colorway is voor ons in de EU te verkrijgen via adidas.nl/Pharrell. Bekijk onze sneaker release kalender, zo mis je nooit een nieuwe release. Extra geheugensteuntje nodig? Volg ons dat op Instagram voor reminders en meer sneaker content!

adidas NMD Hu Pharrell 'Dash Green'

Q46466 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas NMD hu
Pharrell x adidas NMD hu
Pharrell x adidas NMD hu