Skip to content
Upcoming

Scoor de Pharrell Williams x adidas Solar Hu Human Made nu voor € 89,58 met de volgende code…

4 mei 2020 20:00
Scoor de Pharrell Williams x adidas Solar Hu Human Made nu voor € 89,58 met de volgende code…

De samenwerkingen tussen Pharrell Williams x adidas zijn altijd zeer in trek en wij hebben heel goed nieuws voor jullie. Een van de samenwerkingen is nu namelijk afgeprijsd met 30% maar met de code: ADI20 ontvang je dus nog eens 20% EXTRA korting en betaal je ipv € 159,95 nu € 89,58. Lees snel verder voor meer informatie.

Zoals we al zeiden is deze sneaker ontstaan uit de samenwerking tussen Pharrell Williams x adidas. De sneakers zijn specifiek bedoeld voor hardlopers die in de stad wonen, maar de sneakers worden ook door vele gedragen in het dagelijkse leven.

In 2016 debuteerde de samenwerking tussen de twee en deze samenwerking was gelijk enorm populair. De eerste sneaker die verscheen was een Friends & Family paar en deze kan je alleen kopen via StockX. Echter betaal je wel een prijs die oploopt in de duizenden euro’s. De eerste sneaker die iedereen kon kopen verscheen ook in 2016 en deze was binnen no-time uitverkocht. Niet veel later verscheen er ook een pack van de collab en ook deze was in een paar minuten tijd sold out.

De sneaker is uitgerust met een enorm licht, ademend bovenwerk dat is gemaakt van mesh. Ook beschikt de sneaker over een flexibele loopzool die perfect gecombineerd word met responsieve demping. Hierdoor krijg je tijdens het lopen een zeer comfortabel gevoel. Op de voorvoet zijn er opvallende graphics te zien die een positieve boodschap overbrengen.

De Pharrell Williams x adidas Solar Hu Human Made is nu afgeprijsd met 30% korting + 20% EXTRA korting met de code: ADI20. Dit betekent dat je de sneaker nu kan scoren voor € 89,58 in plaats van €159,95. Aarzel niet te lang, want de sneaker is zeer populair. Vergeet ook niet om dagelijks onze ‘Happy Sneaker Days’ pagina te checken voor de laatste steals & deals.


Human Made x Pharrell Williams X adidas Solar Hu 'White'

EG1837 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Pharrell Williams x adidas
Pharrell Williams x adidas
Pharrell Williams x adidas