Skip to content
Upcoming

Pharrell Williams NMD Hu ‘Homecoming’

8 juni 2018 11:30
Pharrell Williams NMD Hu ‘Homecoming’

Pharrell is nog steeds een van de meest invloedrijke medewerkers van  adidas Originals. Dit komt doordat zijn ongelooflijk populaire NMD Hu sneaker releases steeds opnieuw weer helemaal hyped zijn. Nu zijn Williams en zijn hiphop groep N * E * R * D klaar om een ​​andere collaboratieve sneaker uit te brengen, na het immense succes van het zwarte collab paar dat bij Complex Con is gereleased.

Deze nieuwe colorway heeft een witte basis maar maakt gebruik van een esthetiek die vanaf de laatste tijd steeds populairder is geworden namelijk een andere kleur op zowel de rechter- als de linker sneaker. De colorway bestaat uit wit, neon groen, Royal blue en rood. Bij beide schoenen zijn de outsoles en de veters neon groen, de sockliners blauw en de heel tab rood. De linkerschoen heeft een veterkooi in blauw en de letters op de upper in het rood. En bij de rechterschoen is dit precies andersom. Op de uppers van de schoenen staat het logo van de band N*E*R*D.

Ter viering van hun huidige Summer Music Festival-circuit zal de groep deze speciale ‘Homecoming’ colorway exclusief uitbrengen op het Z104 Shaggfest-festival dat op 16 juni wordt gehouden in Virginia Beach, de geboorteplaats van Pharrell. Of ze later ook online beschikbaar zullen zijn is nog niet duidelijk. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten.