Skip to content
Newsfeed

Pharrell Williams introduceert de adidas NMD S1 RYAT ‘Tan’

30 augustus 2022 14:13
Pharrell Williams introduceert de adidas NMD S1 RYAT ‘Tan’

Rapper en artiest Pharrell Williams komt samen met adidas en introduceert de adidas NMD S1 RYAT ‘Tan’. De twee namen zijn geen onbekenden van hebben een langdurige samenwerking. De NMD S1 RYAT ‘Tan’ heeft een outdoor look en wordt op 2 september 2022 bij adidas Confirmed gereleased.

Pharrell en adidas werken sinds 2014 samen. De rapper en artiest staat bekend om zijn unieke stijl waarin streetwear en fleurige kleuren gecombineerd worden. Dit brengt Pharrell ook terug in zijn designs bij adidas. Zijn NMD-lijn kent al veel opvallende designs en ook het ontwerp van het Tennis HU model is het werk van de artiest.

Nu komt Pharrell met een outdoor-inspired sneaker. De NMD S1 RYAT ‘Tan’ heeft een functioneel design en is met duurzame materialen ontworpen. De upper kleurt lichtbruin en heeft suède overlays gekregen. Tijdens het ontwerpproces is het silhouet aan de hand van verschillende prototypen zo vaak mogelijk getest en herstructureerd om zo het beste model te krijgen.

Over het gehele design zijn subtiele kleur details gezet. Dit geeft de sneaker een opvallende twist. Ook is Human Race op de tong gezet, de naam van de samenwerking van de twee. De NMD S1 RYAT heeft een chunky middenzool gekregen. Deze kleurt bruin en is translucent.

De adidas NMD S1 RYAT ‘Tan’ wordt op 2 september 2022 bij adidas Confirmed gereleased. Je kunt je nu al inschrijven voor de raffle van deze outdoor-inspired sneaker. Bekijk hieronder de officiële beelden van de sneaker en schrijf je via de button hieronder in voor de raffle.

adidas NMD S1 RYAT 'Tan'
adidas NMD S1 RYAT 'Tan'
adidas NMD S1 RYAT 'Tan'
adidas NMD S1 RYAT 'Tan'
adidas NMD S1 RYAT 'Tan'