Skip to content
Upcoming

Begin april goed met de nieuwe Pharrell en adidas basketbal collectie

18 maart 2020 23:21
Begin april goed met de nieuwe Pharrell en adidas basketbal collectie

Pharell en adidas brengen een basketbal collectie uit. Na eerdere samenwerkingen hebben Pharrell Williams en adidas besloten om de handen opnieuw in een te slaan. Deze samenwerking heeft meerdere sneakers en enkele andere items. Lees verder voor meer informatie.

De eerste samenwerking van adidas Orginals = Pharell Williams kwam uit in 2014. De samenwerking is tot stand gekomen doordat de artiest en adidas dezelfde waardes delen en door middel van sport levens kunnen en willen beïnvloeden. De samenwerking bestaat daarnaast ook uit het herkennen en liefhebben van de verschillen tussen de mensen, maar dat we ondanks de verschillen toch allemaal hetzelfde zijn. Pharell is begonnen met de adidas Orginals = Pharell Williams met de visie om mensen te verbinden met liefde, passie, energie en kleur. Dit is om de diversiteit van de mens te benadrukken. Hij probeert dan ook door middel van zijn bereik te zorgen dat mensen hun verhaal te kunnen delen.

Deze collectie eert de creatieve eenheid en de wedstrijdcompetitie van basketbal. Pharell heeft in deze collectie zowel nieuwe modellen als echte adidas klassiekers. Er komen in totaal 10 items uit, elk item benadrukt eenheid maar ook identiteit. Tussen deze toffe releases van Pharell zit ook de allernieuwste 0-60 Performance Basketball Sneaker. Het is een hoge sneaker met een opvallende zool, de binnenzool is verstelbaar waardoor je een precieze pasvorm krijgt een een ultiem comfort. Bekijk deze nieuwste sneaker hieronder.

Pharrell Williams 0 to 60 Shoes Yellow Tint / Legacy Purple / Clear Brown FV7333
Pharrell Williams 0 to 60 Shoes Yellow Tint / Legacy Purple / Clear Brown FV7333
Pharrell Williams 0 tot 60 schoenen gele tint / legacy paars / helder bruin FV7333
Images by: adidas

Closer Look

Deze basketbal collectie bevat zes verschillende sneakers. Hierbij hebben de ‘Stan Smith‘, ‘Campus’, ‘Continental 80‘, ‘SC Premiere‘ en de ‘Nizza RF HI’ een lichte colorway ontvangen, genaamd ‘Ecru’. De crème sneakers hebben enkele iets donkere details op de toebox. Verder is er op elk model een andere kleur veters, dit maakt de sneakers een maar toch verschillend. Als kers op de taart zit er in deze collectie een compleet nieuwe sneaker, de 0-60 sneakers. Dit paartje heeft veel kleur en laat dan ook zien waar adidas en Pharrel voor staan. De 0-60 sneaker heeft een bijzondere look, de zool is extra dik en er zijn geen veters maar een rits. De binnenzool is verstelbaar waardoor je een precieze pasvorm krijgt een een ultiem comfort.

Op 6 april zal de collectie van Pharrell Williams droppen bij adidas. De prijzen variëren tussen de €100,- en de €250,-. Bekijk hieronder alle sneakers die bij deze samenwerking horen. Volg ons op social media en houdt de releasekalender in de gaten, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneakernieuws.

Pharrell Williams X adidas Stan Smith 'Ecru Tint'

FX8003 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Pharrell Williams Stan Smith Schoenen Ecru Tint / Cream White / Clear Brown FX8003

Pharrell Williams X adidas Campus 'Ecru'

FX8025 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders
Pharrell Williams Campus Schoenen Ecru Tint / Cream White / Clear Brown FX8025

Pharrell Williams X adidas Continental 80 'Ecru'

FX8002 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Pharrell Williams Continental 80 Schoenen Ecru Tint / Cream White / Clear Brown FX8002

Pharrell Williams X adidas Nizza Hi 'Ecru'

FX8010 · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders
Pharrell Williams Nizza Hi RF Schoenen Ecru Tint / Cream White / Clear Brown FX8010

Pharrell Williams X adidas SC Premiere 'Ecru'

FX8019 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Pharrell Williams SC Premiere Schoenen Ecru Tint / Cream White / Clear Brown FX8019

Pharrell Williams X adidas Crazy BW 'Yellow Tint'

FV7333 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders
Crazy BYW Pharrell Williams Schoenen Yellow Tint / Legacy Purple / Clear Brown FV7333
Images by: adidas