Upcoming

Personaliseer de Nike Air Max 90 en 95 bij Nike By You!

23 februari 2021 09:57
Personaliseer de Nike Air Max 90 en 95 bij Nike By You!

Personaliseer binnenkort de Nike Air Max 90 en 95 Premium op Nike By You.
Design deze klassiekers met premium materialen om een compleet nieuwe look te creëren. The most important thing! Make it for the runway and take it to the streets, want By You heeft dit keer de focus gericht op een luxueuze en individuele stijl.

Nike Air Max 90 By You

De aanpasbare AM90 brengt haute couture naar het alledaagse comfort van een klassieke sneaker. De sneaker is gemaakt door en voor de liefhebber. Deze luxe versie heeft een palet van premium leer en suède met ingetogen details, exotische texturen en een afneembare custom hangtag.

Alles aan deze schoen is ontworpen vanuit het oogpunt van luxe. Van zorgvuldig geselecteerde materialen tot details zoals handgeschilderde randen. De Max Air-unit in de hiel zorgt voor comfortabele demping. De gestikte overlays en designlijnen zijn duurzaam en iconisch. Het is de look uit de vroege jaren 90 waar fans zo dol op zijn.

Personalisatie

Pas je look aan met een variatie aan suède en leer voor de klassieke lagen van de 90. De randafwerking op het spatbord en het Swoosh-design zorgen voor een eenvoudige touch van klasse. Nog niet wild genoeg? Je kan uit een palet van seizoenskleuren en exotische animal prints kiezen, waaronder slangen-, struisvogel- en krokodil motieven.

Nike Air Max 90 blue
Nike By You
Air Max 90
zwarte Max
Roze Air Max
Nike By You Air Max 90

Nike Air Max 95 By You

Deze aanpasbare AM95 is een ‘exotische comfort voor je voeten’.
De AM95 is geïnspireerd op delen van het menselijk lichaam en de verfijnde vorm en functie. De sneaker is oorspronkelijk ontwikkeld voor het hardlopen. Het biedt zichtbare Nike Air-demping die zorgt voor comfort. Het OG-vetersysteem was een innovatieve kijk op traditionele veters, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is en je ook je pasvorm kunt personaliseren. Een middenzool van foam heeft flexibele groeven voor een comfortabel gevoel waardoor je vrij kunt bewegen.

Personalisatie

Naast de suede en lederen materialen heb je de keuze om een krokodillen textuur met een brush-off finish toe te voegen aan je custom design. De brush-off laag slijt weg om een nieuwe kleur bloot te leggen, waardoor er een onvergelijkbare en exotische look ontstaat. Als dat nog niet genoeg is kun je luxueuze lagen toevoegen, zoals synthetisch suede, premium leer, een satijnen lining.


Daarnaast heb je de mogelijkheid om je merk te representen door middel van de aanpasbare en verwijderbare hangtag. Op de tong kan je een korte persoonlijke boodschap, of een aangepast label toevoegen met maximaal drie tekens voor een monogram effect.

Nike AIr Max
Air Max 95
AM95
Nike AM95
Air Max colorway
Nike Air Max custom

Drop

Personaliseer de Nike Air Max 90 en 95 Premium op Nike By You!
De opties worden verwacht in februari. Hou de exacte releasedatum van deze gruwelijke drop in de gaten! Go wild en laat je creativiteit los op de silhouettes. Let erop dat de AM90 170€ en de AM95 200€ zal kosten.

The Turnover