Skip to content
Upcoming

Release Reminder: PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ – White

24 november 2020 16:07
Release Reminder: PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ – White

PEACEMINUSONE en Nike hebben de handen weer ineen geslagen om een nieuwe colorway te brengen op de ‘Para-Noise’ Air Force 1. Dit keer komt de sneaker in een witte kleur met zwarte details en kunnen we de sneaker verwachten op woensdag 25 november.

PEACEMINUSONE is het merk van de Zuid-Koreaanse hip hop artiest G-Dragon. G-Dragon bracht in 2019 zijn eerste colorway uit op de Air Force 1 Low. Toen kwam de sneaker in een zwarte colorway met witte details. De 2020 release zijn deze kleuren omgedraaid en heeft de sneaker zo een frisse look.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘Para-Noise’ – White

De sneaker heeft een bovenwerk gemaakt van wit leer. Onder dit witte leer zal weer een andere laag zitten die tevoorschijn komt als je de schoen draagt. Zwart is gebruikt voor de Swoosh, Nike logo op de hak en op de dikke veters. Op de tong is het bloemenlogo van PEACEMINUSONE geplaatst. Op de witte midsole zijn net zoals de vorige release zwarte vegen geplaatst wat de sneaker een unieke look geeft.

How to Cop?

De PEACEMINUSONE Air Force 1 ‘Para-Noise’ – White komt uit op woensdag 25 november via de SNKRS app om 09:00. Dus zet je wekker en zit klaar om jouw handen te krijgen op dit unieke paartje. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit een sneaker release te missen.

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para-Noise' - White

DD3223-100 · Prijs vanaf €158,-

Naar alle aanbieders
 PEACEMINUSONE Nike Air Force 1
 PEACEMINUSONE Nike Air Force 1
 PEACEMINUSONE Nike Air Force 1
 PEACEMINUSONE Nike Air Force 1