Skip to content
Upcoming

Patta x Nike pop-up Store, “Patta ON AIR”

8 maart 2017 11:10
Patta x Nike pop-up Store, “Patta ON AIR”

Vanaf vandaag, 8 maart, openen de deuren van de Patta x Nike pop-up store op de Zeedijk 22 in hartje Amsterdam. De pop-up store zal voorzien zijn van de aankomende Air Max Day releases. Wij worden enorm blij van het feit dat deze store, als een van de enige, de meest exclusieve Air Max Day sneakers op voorraad heeft. De Patta ON AIR store is geopent van 8 tot 26 maart 2017.

amday6

We hebben er al veel over verteld maar Air Max Day 2017 is extra bijzonder, waarom? De Nike Air Max 1 bestaat dit jaar namelijk 30 jaar en dat wordt groots gevierd.

Het succes van Nike is mede te danken aan de legendarische sneakerdesigner, Tinker Hatfield. Zo werd bijvoorbeeld de Air Max 1 en de Air Jordan 3 ontworpen door deze man. Deze beiden sneakers waren, toen ze gereleased werden, een regelrechte hit. De Air Max 1 werd direct wereldwijd bekend door zijn zichtbare Nike Air unit.

amday6

De shape, de materialen en de colorway. Dat zijn de belangrijkste elementen voor sneakerheads. Tijdens en rond om Air Max Day zullen er veel exclusieve sneakers gereleased worden. Twee daar van zijn de OG Blue en de OG Red. Wat bijzonder is aan deze releases is de oude shape die weer terug is en de exact zelfde materialen als de eerste Air Max 1 OG Blue en OG Red.

In de pop-up store zal ook de Air Max 1 Master gelanceerd worden. Deze sneaker is samengesteld uit de 11 beste Air Max 1 colorways uit de afgelopen jaren. De sneaker is ontworpen door een groepje Air Max 1 enthousiastelingen. In de Air Max 1 Master zijn 3 van de 11 printjes afkomstig van lokale Amsterdamse iconen, Piet Parra en Patta.

Naast de Air Max Day releases zullen er ook 3 of 4 Air Max WMNS sneakers uitkomen. Dit belooft erg veel goeds dus stay tuned!

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de gekte en de drukte in deze store heel groot zal worden. Zorg er dus voor dat je optijd bent en houd social media goed in de gaten!!

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.