Skip to content
Upcoming

Een nieuwe samenwerking tussen Patta x Mizuno is onderweg

14 augustus 2020 15:01
Een nieuwe samenwerking tussen Patta x Mizuno is onderweg

Precies twee jaar na de eerste samenwerking komt er een nieuwe samenwerking tussen Patta x Mizuno. Samen hebben zij een cleane, exclusieve Mizuno Sky Medal neergezet die morgen zal droppen.

Het Sky Medal model werd in 2019 teruggebracht als eerbetoon aan het verleden. De sneaker is geïnspireerd op designs uit de jaren ’90 en combineert een mix van nieuw, vintage, sport en lifestyle. De aankomende samenwerking is voortbouwend op het vorige succesverhaal en het bijbehorende avifaunale thema. Dit jaar is de colorway gebaseerd op een zeer snelle vogel, namelijk de Roadrunner.

Patta x Mizuno Sky Medal ‘Roadrunner’ | D1GD2011-55

Het bovenwerk van de sneaker beschikt over zwarte en witte panelen. Hierop zijn meerder lagen te vinden die bruin van kleur zijn. Ook is er een oranje kleur te vinden rondom de eyestays en de tong. Deze kleurencombinatie is een knipoog naar de veren en markeringen van de snelle vogel. Onder het bovenwerk loopt een dikke midsole die wat extra aandacht trekt.

Morgen, zaterdag 15 augustus 2020, zal de samenwerking releasen via Patta om 10:00u ’s ochtends. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.

Patta X Mizuno Sky Medal 'Roadrunner'

D1GD2011-55 · Prijs vanaf €325,-

Naar alle aanbieders
Patta x Mizuno
Patta x Mizuno
Patta x Mizuno
Images by Patta