Skip to content
Upcoming

Patta x DFNS Sneaker & Apparel Care Kit

1 november 2020 20:30
Patta x DFNS Sneaker & Apparel Care Kit

Patta en DFNS zijn een samenwerking aangegaan. Samen brengen ze een Care Kit op de markt waarmee jij je geliefde sneakers kan schoonmaken. De Patta x DFNS sneaker en apparel care kit is nu te verkrijgen via Patta.nl.

Patta is opgericht in 2004, gevestigd in Amsterdam. Het doel van de winkel was nieuwe opwinding te brengen in de Nederlandse streetwear scene. Dat is ze gelukt, ondertussen is Patta ook in het buitenland bekend en lopen de straten er vol mee. Sneakers spelen een belangrijke rol bij Patta. ‘Patta’ is dan ook vertaalt ‘sneaker.’

DFNS is een bedrijf wat de spullen maakt, waarmee jij je geliefde sneakers kan schoonmaken. De producten worden zo gemaakt, dat je sneakers niet beschadigen of alleen maar viezer wordt. DFNS heeft vele producten waarmee jij het aandurft.

De inhoud van de Patta x DFNS Care Kit

Patta en DFNS zijn de samenwerking aangegaan om een Sneaker & Apparel Care Kit uit te brengen. In dit pack zitten de benodigheden die jij nodig hebt. De Patta x DFNS Care Kit bevat 1x 85ml Footwear Protector, 1x 85ml Apparel Launder, 3x Sneaker Wipes en een stickers van de merken.

Bekijk de inhoud van dit pack in de foto’s. Hier zie je ook nog eens de mooie verpakking waar de producten in geleverd worden. De Patta x DFNS sneaker en apparel care kit is nu te verkrijgen via Patta.nl.

Volg Sneakerjagers op Instagram voor sneaker nieuwtjes, release reminders en extra sneaker content! Houd onze blogs en release kalender in de gaten, om nooit een release mis te lopen.