Skip to content
Editorial

Patta The Wave ‘Noise Aqua’ line-up recap

2 november 2021 10:59
Patta The Wave ‘Noise Aqua’ line-up recap

Afgelopen vrijdag, 29 oktober 2021, was de instore release van de Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ Noise Aqua. De sneaker releasde in de Patta store in Zeedijk Amsterdam. Net zoals de eerdere release van de ‘Monarch’ colorway, stond er weer een enorme rij mensen te wachten om een paartje te kunnen bemachtigen. Wij van Sneakerjagers waren erbij om verslag te doen van deze line-up voor de Patta The Wave ‘Noise Aqua’ AM1.

Patta The Wave

Patta in-store release

De Patta store opende vrijdag om 11:00 uur in de ochtend, maar het was al toegestaan om vanaf 8:00 uur een rij te vormen voor de winkel. Deze rij groeide al snel uit tot een meterslange wachtrij.

Patta The Wave line up
Patta The Wave

Wij van Sneakerjagers waren er live bij om je via social media updates te geven van de in-store release. Via ons Instagram-kanaal @sneakerjagers, deelden we beelden van de line-up via Stories en Feed.

De sfeer was gemoedelijk doordat er via sociale media van Patta duidelijke regels over de in-store release werden gedeeld. Zo werd het verboden te campen om rekening te houden met de buurt.

Om de release te vieren kreeg de voorkant van de winkel van Patta een ‘The Wave’ thema. De ‘Noise Aqua’ kleur van de sneaker was te zien op het gebouw.

Patta store Amsterdam
Patta Nike Air Max 1 the wave

Patta The Wave online release

Patta Air Max 1 noise aqua

Wie niet in staat was om naar Amsterdam af te reizen, had ook de mogelijkheid om op dezelfde dag om 13:00 uur online een paar te bemachtigen. Via nike.patta.nl werd de Patta The Wave collectie verkocht. Naast de ‘Noise Aqua’ colorway op de Air Max 1 was ook de kledingcollectie verkrijgbaar. Deze bestond uit een tweedelig tracksuit, twee t-shirts en een paar sokken.

Het zal je niet verbazen, maar ook deze virtuele rij was enorm. De AM1 was binnen enkele minuten volledig uitverkocht. Ook de kledingstukken waren volledig sold-out.

Patta The Wave AM1 release 4 november

Heb je geen geluk gehad en de Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ Noise Aqua afgelopen week niet kunnen bemachtigen? Niet getreurd, je hebt nog een kans om de sneaker voor een retailprijs te scoren. Aankomende donderdag, 4 november 2021 dropt de collab namelijk via de Nike SNKRS app.

Ook kun je je nog inschrijven voor verschillende raffles van geselecteerde retailers. Check onze Releasekalender om te zien bij welke winkels je je kunt inschrijven voor een loting.

Patta x Nike Air Max 1 'Noise Aqua' - The Wave

DH1348-004 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
Patta Tx Nike he Wave collection

Sneakerjagers live reports

De live reports van de Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’ in de kleuren ‘Monarch’ en ‘Noise Aqua’ waren een groot succes. De line-ups waren enorm maar de sfeer was bij beide releases goed. Zoals je misschien al voorbij hebt zien komen op onze newsfeed, ziet het ernaar uit dat ook een derde colorway zal releasen. De sneaker zal naar verwachting een ‘Maroon’ kleur krijgen. Er zijn nog geen details bekend over de release van deze sneaker.

Patta x Nike Air Max 1 'Rush Maroon' - The Wave

DO9549-001 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Nike AM1 Patta

Natuurlijk zullen wij er weer bij zijn als de derde colorway zal releasen in de winkel van Patta Amsterdam. Wil jij dit niet missen? Volg dan alvast onze socials via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van de laatste sneaker updates en kijk je live mee met onze reports!

DH1348-004
patta x nike
patta the wave
patta x nike
patta the wave
patta x nike
patta the wave
patta x nike
patta the wave
patta x nike
patta the wave
patta x nike
patta the wave
patta x nike
patta the wave
patta x nike
patta the wave
patta x nike
patta the wave
patta x nike
patta the wave
patta x nike
Images by Sneakerjagers