Skip to content
Newsfeed

Patta en Converse komen met nieuwe sneaker genaamd de ‘Four-Leaf Clover’

2 maart 2023 20:26
Patta en Converse komen met nieuwe sneaker genaamd de ‘Four-Leaf Clover’

Patta en Converse trakteren ons weer op een gloednieuwe collab. Dit keer komen de twee merken met een samenwerking op het One Star silhouet. De Patta x Converse One Star Pro ‘Four-Leaf Clover’ zal 10 maart 2023 droppen op de website van Converse.

Dit is niet de eerste samenwerking tussen Converse en het Amsterdamse streetwear brand. Eerder hebben de twee merken al een collab uitgebracht op het One Star model ook kwam in 2022 de Experimental Jetset X Patta x Converse Chuck 70 High uit. Klik hier om alle samenwerkingen tussen Patta en Converse te bekijken.

Deze Patta x Converse samenwerking is bedoeld als een ode aan het geluk, de passie en het doorzettingsvermogen die je nodig hebt om succesvol te zijn. Het symbool van geluk, een klavertje vier is toegevoegd in de ster van de One Star. Ook lijkt dit een kleine knipoog te zijn naar de Ierse feestdag, St. Patrick’s Day die elk jaar op 17 maart wordt gevierd.

De sneaker komt met een ruw suède bruine upper, een tong label met het Patta logo erop en de doorlopend tekst ‘4 leaf clover‘ net boven de midsole. Een kenmerkend detail die is toegevoegd op het model is een klein label op de achterkant van de sneaker. Op de patch staat de tekst ‘Lobi Libi’, dit is een uitspraak die je veel terug ziet bij het streetwear brand Patta. Lobi Libi betekent houd van het leven in het Surinaams.

De Patta x Converse One Star Pro ‘Four-Leaf Clover’ zal beschikbaar zijn in beperkte oplage. Houd onze release kalender in de gaten voor meer details rondom de release. Zet in ieder geval 10 maart 2023 alvast in je agenda!

Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' detail shot logo van een sneaker
Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' beide schoenen van een zijaanzicht met witte achtergrond
Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' detail shot van de achterkant van de schoen
Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' sneaker van de rechterkant met witte achtergrond
Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' een schoen van de onderkant
Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' bovenaanzicht van de beide sneakers met een schoen op de zijkant
Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' achterkant van de sneaker
Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' schoen van links met witte achtergrond
Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' detail foto van het tong label