Skip to content
Upcoming

Pas op voor de nieuwe Nike VaporMax Plus “Red Shark Tooth”!

8 mei 2018 11:31
Pas op voor de nieuwe Nike VaporMax Plus “Red Shark Tooth”!

Alleen voor de echte fans….Check deze awesome Nike VaporMax Plus! De VaporMax heeft al veel verschillende soorten colorways, zoals bijvoorbeeld de ”Wolf Grey”. Nu krijgt de sneaker een ”Red Shark Tooth” make-over.

De nieuwe agressieve colorway van de sneaker is nog van het ”Before/After The Bite” thema dat onderdeel is van de Air Max Plus. Dit keer is de VaporMax Plus voorzien van een zwart gradient op het bovenwerk. Op de zijkanten zit een opvallend wit spike patroon dat een soort haaientanden moeten voorstellen. Een effen zwart spatbord en een doorschijnend levendig rode VaporMax zool ronden het design van de sneaker af.

Wat is er zo bijzonder aan de Nike VaporMax?

De nieuwste innovatie van Air Max demping zorgt voor een ongelofelijk gevoel, van teen tot hak. De schoen heeft geen traditionele middenzool, waardoor Nike Air direct onder je voet zit. De demping beschermt tegen schokken tijdens je run. En de schoen zit ook nog eens heerlijk. Air VaporMax is veerkrachtig en zorgt voor een gevoel dat de zwaartekracht tart.

Er is nog geen officieel releasedatum bekend. Houd goed onze pagina in de gaten voor updates of meer informatie over de Nike VaporMax Plus ”Red Shark Tooth”.