Skip to content
Upcoming

Nike’s nieuwe “Particle Beige” pack

14 mei 2018 13:22
Nike’s nieuwe “Particle Beige” pack

Na de succesvolle release van de Nike Air Force 1 ’07 LUX WMNS ‘Phantom’, komt Nike met deze zelfde colorway. Maar nu is het niet alleen de Air Force 1, nu is het een heel pack genaamd “Particle Beige”. Voor dit pack zijn er drie klassieke silhouetten gebruikt. De Air Foamposite One (die eerder in april opkwam), de Air More Money en de Air Force 1.

De drie silhouetten 

Elk silhouet heeft een verfijnd bovenwerk van nude beige leer dat geaccentueerd is met blauwe en groene python-leer panelen met verfspetters. De Air More Money heeft een frisse witte tussenzool met luxueuze, witte geborduurde ‘Air Money’-branding en roze gouden late tips. De Air Foamposite One heeft een lichte buitenzool, een premium blauw met groene heel tab, donkergroene krokodillenhuid bij de voetholte, nude veters en borduurwerk. Om het af te maken heeft ook dit model weer de rosé gouden late tips. Bij de Air Force 1 is het gehele bovenwerk bedekt met verfspetters, terwijl het die wordt afgewerkt met een schone, beige zool en een tong logo in blauw leer.

Er is nog geen officiële releasedatum voor alle sneakers in het Nike “Particle Beige” -pack. Alleen van de Air Force 1, die released 18 mei 2018 om 9:00. Zie hieronder waar je die kan shoppen. Op zoek naar een ander paar in beige met snakeskin? Bekijk dan deze twee nieuwe Nike Air Max 90’s met snakeskin. Bekijk hieronder alvast de officiële foto’s van het nieuwe pack.


Nike Air Force 1

Prijs: €120,-
Colorway: Particle Beige
Stylecode: 898889-202
Storelist: klik hier >>