Skip to content
Upcoming

Parra x Nike SB Dunk Low 👀 Nieuwe Beelden

22 april 2021 17:00
Parra x Nike SB Dunk Low 👀 Nieuwe Beelden

In maart 2021 kwam het nieuws naar buiten dat de Nederlandse kunstenaar Piet Parra opnieuw een samenwerking heeft met Nike SB. Afgelopen maand werd al een kleine teaser gedeeld en nu zijn er nieuwe beelden opgedoken. Op deze beelden is het kleurrijke paar goed te zien. Lees verder voor meer details van de Parra x Nike SB Dunk Low.

Parra x Nike SB

Parra x Nike SB

In de teaser van de collab werd de sneaker nog goed geheim gehouden. Gelukkig zien we op de nieuwe beelden meer details. Want zoals je op onderstaande foto’s kunt zien, verschillen de linkerkant en rechterkant van het paar van elkaar. De sneakers hebben een witte leren basis, met daarover overlays in verschillende kleuren. Zo zijn de kleuren rood, roze, oranje, blauw en groen te zien. Het kleurenpalet past erg bij de stijl van Parra, waardoor de sneaker herkenbaar is voor de unieke Parra stijl.

Mocht je toch moeite hebben om de stijl te herkennen, dan is er nog altijd het kleine geborduurde Parra logo, te zien op de zijkant van de rechterschoen. Op de linkerkant, is er een mini swoosh te zien. Verder bevatten de sneakers nog meer unieke details. Zo is de print die je in de teaser zag terug te vinden op de heel. De bovenste eyelets hebben een rode knal kleur gekregen en de swooshes op de zijkanten zijn zwart gemaakt. Tenslotte is de tussenzool wit gelaten en heeft het paar een rubberen buitenzool gekregen.

Parra x Nike SB
Images via Instagram @nikesbfeatures

Friends and Family

Na het zien van de nieuwste Parra x Nike SB, ben je natuurlijk enthousiast geworden over het kleurrijke paar. Helaas hebben we dan toch een kleine teleurstelling: de sneaker zal exclusief voor Friends and Family worden uitgebracht. Dit is niet de eerste keer dat de Nederlandse kunstenaar een F&F sneaker ontwerpt. In 2019 kwam Parra uit met een groene Nike SB Dunk Low sneaker.

most expensive sneakers
Image by @nikesbornothing

Wat vind jij van de nieuwste Parra x Nike SB Dunk Low? Het is nog niet bekend wanneer het paar wordt gereleased voor Friends & Family. Wij blijven jullie natuurlijk up-to-date houden over deze samenwerking via de Sneakerjagers Blog. Heb jij nog niet de Sneakerjagers App gedownload? Vergeet dit dan zeker niet te doen, je krijgt namelijk een melding wanneer een sneaker releast! ⏰

colorful sneakers
Image via Instagram @sneakerjagers