Skip to content
Upcoming

Parra X Nike SB, alles wat je moet weten

23 juli 2019 10:12
Parra X Nike SB, alles wat je moet weten

Het zal, en kan, je eigenlijk niet zijn ontgaan, er komt een Parra X Nike SB aan! Dit keer geen Air Max maar een SB Dunk en Blazer! Deze week is het dan ook zover, de twee sneakers komen uit op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli!

De keuze is gevallen op twee skateboard klassiekers van Nike, de Blazer low en de Dunk low. De blazer is een lekker compacte sneaker. De Dunk daarentegen is wat meer ‘bulky’, een echte skate schoen dus. Ben je niet van deze brede schoenen dan is dus de Blazer top. Maar natuurlijk is de Dunk een geliefde klassieker, mede door zijn rijke history. De sneakers hebben een witte basis gekregen, met kleurrijke details. Het opvallendste is misschien wel de ‘mulitlayer Swoosh’, oftewel meerdere Nike logo’s over elkaar. De lining komt in een vrolijke mix van roze, blauw en rood.

De Parra X Nike SB release

Natuurlijk gaan de foto’s al een lange tijd rond en is het nu zaak om te checken waar je de sneaker kan proberen te scoren. Op vrijdag 26 juni zal de eerste drop zijn bij skateshops. Bijna alle skateshops werken met een “First Come First Serve” systeem, oftewel, je moet er vroeg bij zijn om kans te maken. Verkopende skateshops in Nederlands zijn: Skatestore, Sevenply, Sparky, Ben-G, Fier en natuurlijk 24/7 Premium. Een kleine dag later kan je de sneaker proberen te kopen in de Nike SNKRS app. Dit wordt een release op basis van een raffle/first serve waarbij je ongeveer maximaal 3 minuten heb om mee te doen, wees er dus snel bij.

Buiten de twee sneakers komt er ook een volledig matchende kleding collectie uit. Deze collectie bestaat onder andere uit t-shirts, een polo, sokken, een pet en ook nog twee broeken. De meeste shops zullen deze collectie eerst instore uitbrengen en misschien later online.

Check onze release pagina’s van de Blazer en de Dunk om op de hoogte te blijven van alle verkopende punten.


Parra X Nike SB Blazer Low QS

CN4507-100 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Parra X Nike SB Blazer
Parra X Nike SB Blazer
Blazer SB achterkant

Parra X Nike SB Dunk Low OG QS

CN4504-100 · Prijs vanaf €246,-

Naar alle aanbieders
Parra X Nike SB Dunk
Parra X Nike SB Dunk
Dunk SB achterkant

Afbeeldingen: Amigos Skatestore & Sparky Skatestore


Parra X Nike SB Clothing

Afbeeldingen: Sparky Skatestore