Skip to content
Upcoming

Parley x adidas is terug met de Ultraboost 4D in ‘Core Black’

18 mei 2020 21:45
Parley x adidas is terug met de Ultraboost 4D in ‘Core Black’

Het is zeker niet de eerste samenwerking tussen Parley en adidas, maar toch blijven ze ons elke keer maar weer opnieuw verassen. Want wat een bijzondere en heerlijke sneakers zetten ze toch neer! Het zijn vooral de opmerkelijke mashups die je tegenkomt. Het is de perfecte combinatie van het gedreven initiatief tonen in duurzaamheid van Parley en de kwaliteit van adidas dat zorgt voor een dynamisch duo. Nu is het weer zo ver, want ze hebben een heerlijke colorway gedropt op de Ultra Boost 4D in een ‘Core Black’ colorway. Het paar wordt in 2020 verwacht maar een precieze datum hebben we nog niet.

Parley x adidas Ultra Boost 3D ‘Core Black’ | FX2434

Het is een heerlijk paar die ook nog eens hoog scoort als het gaat om comfort en technische details in het grote geheel. Dit paar is een sneaker vanuit de toekomst. Want naast het feit dat de sneaker duurzaam is, is die ook voorzien van Carbon’s innovatieve 4D technologie. De sneaker is gedeeltelijk voorzien van plastic dat uit de oceaan is gehaald. Nu heeft de ‘Black’ een onopvallend Primeknit Ultra Boost bovenwerk met ‘Blue Spirit’ vezels die er doorheen golven. Branding is geborduurd. Dit gebeurt terwijl de drie strepen elegant over de laterale en mediale zijpanelen schiet. Deze wil je hebben!

Release info

Natuurlijk zal dit dynamische duo bij adidas verkrijgbaar zijn, dan zullen ze gaan vanaf 225,- euro. Het heerlijke paar zal in 2020 verwacht worden, maar een exacte release datum hebben we helaas nog niet. Dat zal snel bekend worden gemaakt in de aankomende maanden, dus wees scherp. Om jullie toch nog een handje te helpen, is het ook handig om onze releasekalender in de gaten te houden. Zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste releases en sneakers.

adidas Ultraboost 4D Parley 'Core Black'

FX2434 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders
Images by: Hypetobs