Skip to content
Newsfeed

Paris Saint-Germain en Born X Raised brengen samen nieuwe collectie uit

6 april 2024 12:00
Paris Saint-Germain en Born X Raised brengen samen nieuwe collectie uit

Born X Raised voegt een nieuwe grote naam toe aan hun lijst van samenwerkingspartners. Na succesvolle collabs met onder anderen Nike, Stüssy, NASCAR, NFL en de LA Dodgers, slaat het merk nu de handen ineen met de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain.

Als je naar de wedstrijd tussen PSG en Olympique de Marseille hebt gekeken, heb je de nieuwe collectie wellicht al gespot. Tijdens deze wedstrijd betraden de spelers van Rouge et Bleu, waaronder Kylian Mbappé, het veld in de gloednieuwe speciale thuisshirts uit de Born X Raised x PSG-collectie.

De collectie omvat niet alleen speciale thuis- en uitshirts, maar ook crewneck sweaters en T-shirts in verschillende kleuren. Voor de wedstrijdshirts heeft het duo iets speciaals. Supporters hebben de mogelijkheid om spelersnamen en rugnummers te laten bedrukken in het kenmerkende Oudengelse lettertype van Born X Raised. Daarnaast zijn alle items voorzien van het PSG en Born X Raised logo, waarbij de collab extra wordt benadrukt.

Maar ook de lifestyle-items hebben een uniek detail, zo zien we de tekst ‘Off the Pitch‘ op de crewneck en T-shirts verschijnen.

De Born X Raised x Paris Saint-Germain collectie is vanaf 5 april 2024 verkrijgbaar. Je kunt de items scoren op zowel de BXR als de PSG-website. Bekijk het volledige assortiment hieronder! Verwacht wordt dat er nog veel meer merken zullen gaan samenwerken met voetbalclubs. Blijf op de hoogte door regelmatig de nieuwspagina van Sneakerjagers te bekijken.

Born X Raised x Paris Saint-Germain shirt
Born X Raised x Paris Saint-Germain shirt
Born X Raised x Paris Saint-Germain shirt
Born X Raised x PSG shirt
Born X Raised x Paris Saint-Germain sweater
BXR x PSG shirt
Born X Raised x Paris Saint-Germain collectie
BXR x PSG shirt
Born X Raised x Paris Saint-Germain tenue
BXR x PSG sweater
Born X Raised x Paris Saint-Germain sweater
Born X Raised x Paris Saint-Germain crewneck sweater
Born X Raised x Paris Saint-Germain T-shirt
BXR PSG T-shirt