Skip to content
Upcoming

Paris On Air: Presentatie van de Nike Air Max 1/90 hybrid

12 april 2018 13:24
Paris On Air: Presentatie van de Nike Air Max 1/90 hybrid

Aanstaand weekend worden de Nike Air Max 1/90 en de VaporMax 97 ‘Metallic Gold’ gepresenteerd bij Paris On Air. Een tijd geleden was het al bekend geworden dat Nike een On Air workshop ging geven in een aantal steden. Dit weekend gaat de laatste stad aan de slag met de workshops, namelijk Parijs.

Dat de Nike Air VaporMax 97 in de ‘Metallic Gold’ uit zou komen is ook sinds een korte tijd bekend. Lees meer hier over de Nike Air VaporMax 97 ‘Metallic Gold’.

Begin dit jaar kwamen er een aantal foto’s naar buiten van een paar Nike Air Max 1/90 hybrids. In principe niet iets nieuws want vanaf 1993 had Nike een aantal van deze hybrids uitgebracht. Maar nu, ongeveer 28 jaar later, schijnt er een retro van dit model aan te komen. Tijdens Paris On Air zal de sneaker voor het eerst gepresenteerd worden. De colorway die gepresenteerd zal worden is de OG Air Max 1 colorway, die we in 2017 ook 2 keer uit hebben zie komen. Of de andere gelekte colorways ook uit gaan komen dat is niet duidelijk nog.

Uitgelekte foto’s via Sneakerdreamnl

De precieze releasedatum blijft nog even uit, maar hij word in juni 2018 verwacht. Houd voor updates Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten, we houden jullie op de hoogte!


Nike Air Max 1/90 Hybrid ‘OG Red’

Releasedatum: Verwacht juni 2018