Skip to content
Newsfeed

Palace Skateboards x Crocs komen met een nieuwe collab

29 december 2021 09:30
Palace Skateboards x Crocs komen met een nieuwe collab

Het is niet de eerste keer dat de twee samenwerken, want in de zomer van 2021 brachten Palace x Crocs ook al een collab uit. Nu zijn de twee terug in de winter van 2021 om het klassieke Croc Clog silhouet om te toveren in een camouflage make-over.

Zoals bovenstaan reeds vermeld is dit niet voor het eerst dat Palace en Crocs hun handen ineen slaan. Destijds verscheen de collab in de zomer van 2021. Voor deze samenwerking werd er ook gebruik gemaakt van het Clog silhouet. Toen werd de Clog ook in een camouflage print verwerkt, maar dan in woestijn-achtige tinten.

De clog die nu dropt beschikt ook over camouflage print, maar dan in groene tinten. Daarnaast heeft Palace custom Jibbitz gemaakt die je op de Clog kan plaatsen. Zoals kenmerkende logos van Palace, een klavertje vier of de tekst ‘Palace for Safe People’.

Benieuwd wanneer deze aankomende samenwerking tussen Palace x Crocs dropt? Vrijdag 31 december 2021 om 12:00u ’s middags zal de collab verschijnen via palaceskateboards.com. Houd voor meer informatie Sneakerjagers in de gaten! Vergeet ook niet om ons te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date