Skip to content
Upcoming

Palace x adidas Stan Smith Spring Collection ’21

10 februari 2021 17:47
Palace x adidas Stan Smith Spring Collection ’21

Er komt een nieuwe Palace x adidas Stan Smith samenwerking aan! Palace liet in hun Spring 2021 collectie twee nieuwe adidas sneakers zien. Deze keer hebben de twee merken het Stan Smith model onderhanden genomen. Palace en adidas brengen twee colorways uit, beslis hier welk paar jij het mooiste vindt.

Palace x adidas Stan Smith
Palace x adidas Stan Smith

Palace x adidas

De merken Palace en adidas zijn geen vreemden van elkaar, ze hebben al een aantal samenwerkingen achter de rug. Zo hebben ze meerdere kledingstukken uitgebracht en ook een aantal sneakers. In mei 2020 dropten de merken de ‘Puig’ collectie met drie verschillende colorways. Dit keer heeft het Londense skateboard merk een uniek design op het bekende Stan Smith model van adidas ontworpen.

Het Design

Anders dan vorige Palace x adidas sneaker collabs, hebben ze enkel lichtkleurige colorways gekozen. De Stan Smith’s komen in twee varianten: een roze en een witte basis. De roze sneaker heeft verschillende pastelkleurige tinten gekregen. De tong is lichtblauw gemaakt en de bovenkant van de (rechter)hak heeft samen met de veters een perzikachtige tint gekregen. Verder zijn de teen en de zool van de schoen beige gekleurd. Het witte model heeft dezelfde beige onderdelen gekregen. Maar de achterkant is fel groen gekleurd wat mooi contrasteert met de roze binnenkant. Tenslotte is ervoor gekozen om de tong zilver te maken.

adidas sneakers
white sneakers
Palace x adidas Stan Smith
Palace x adidas Stan Smith

Naast de fleurige kleurendesigns bevatten de sneakers ook een aantal unieke details. Ten eerste zijn de traditionele strepen op het model vervangen door de P-vormige letter van Palace. Een ander leuk detail is dat de achterkant van de schoenen elk verschillend zijn. Op de linker schoenen staan het adidas Stan Smith logo en op de rechter schoenen het logo van Palace. Daarnaast verschillen ook de kleuren op de achterkant per schoen: de kleur aan de binnenkant wordt per kant omgewisseld met de kleur van de heel patch.

Palace skateboards
adidas Stan Smith
Images by Palace

Wanneer de Palace x adidas Stan Smith collectie zal releasen is nog niet vastgesteld. Maar er zijn speculaties dat ze al deze maand uit zullen komen. Houd onze Releasekalender in de gaten om de officiële releasedatum niet te missen!