Skip to content
Newsfeed

Palace x adidas ‘Nature’ Collection SS22

18 mei 2022 20:15
Palace x adidas ‘Nature’ Collection SS22

Palace Skateboards en adidas hebben opnieuw samengewerkt aan een nieuwe ‘Nature’ collectie voor de zomer van 2022. Het Londense skateboard- en kleding Palace is bekend geworden om hun uniekheid en exclusiviteit. Palace en adidas hebben al vaker samengewerkt, zo kwamen ze in de herfst van 2021 met een hardloopcollectie. Deze zomer is het duo terug met een nieuwe outdoors collectie.

Deze Palace x adidas ‘Nature’ Collection draait helemaal om erop uit gaan in de natuur. Enige hoogtepunten van de collectie zijn de beige kleurige jas en broek met meer dan genoeg zakken om je trailmix kwijt te kunnen. Hierbij hoort ook nog een visserspet en rugzak die matchen met de jas en broek. Verder bestaat de collectie uit een olijf-kleurige crewneck met matchende korte broek en t-shirts in vier verschillende colorways.

De collectie is samen uitgebracht met een korte film geregisseerd door Will Robson-Scott. In de hoofdrol van de video staan Palace skater Heitor Da Silva en de 74-jaar oude natuur fanaat Chris Yates. De video volgt hoe het duo een trip maakt naar een afgelegen plak op het Engelse platteland van Wilshire.

De Palace x adidas Summer 2022 “Nature” Collection is vrijdag 20 mei om 12.00 verkrijgbaar via de website van Palace.

Hou vooral onze nieuwspagina in de gaten voor dagelijks updates over de nieuwste aankomende collabs.

Palace x adidas
Palace x adidas
Palace x adidas
Palace x adidas
Palace x adidas
Palace x adidas
Palace x adidas
Palace x adidas
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date