Skip to content
Newsfeed

Palace Skateboards komt met een McDonald’s collab

10 augustus 2023 07:31
Palace Skateboards komt met een McDonald’s collab

Palace Skateboards komt samen met McDonald’s in een unieke collab. Het streetwear merk toonde de eerste beelden van de samenwerking op een billboard in New York. McDonald’s heeft in het verleden al meerdere samenwerkingen gehad met verschillende streetwear merken. De collab met Palace Skateboards komt dan ook niet geheel onverwachts.

Op 8 augustus 2023 postte Palace Skateboards een korte video op Instagram met de tekst “I CAN’T DESCRIBE HOW MUCH I’M LOVING DESCRIBING THIS DESCRIPTION”, knipogend naar de welbekende ‘I’m Loving It’ quote van de fastfoodketen McDonald’s. In de comments was de reactie van het McDonalds Instagram account te zien met de tektst “WILL THAT COMPLETE YOUR ORDER”.

In de dagen voor de Instagrampost van het Britse skatemerk waren de eerste beelden van de samenwerking al te zien op een billboard boven de McDonald’s op de Times Square. Op het billboard was de tekst “Basically if I do enough descriptions about McDonald’s I reckon I can expense burgers then my life’s complete”, in bulletpoints te zien.

McDonalds reageerde op de post van Palace Skateboards met een korte clip waarin filmfragmenten te zien waren waarin de keten genoemd werd. Met beelden uit series ‘The Office’ en ‘Seinfield’, en films ‘The Fifth Element’ and ‘Coming to America’, toont McDonalds hun wereldwijde invloed.

De twee merken hebben in het verleden nog niet eerder samengewerkt. Wel heeft McDonald’s al collabs gedaan met namen als Cactus Plant Flea Market, Cardi B, Offset en natuurlijk Travis Scott.

Hoe de samenwerking er precies uit gaat zien, is nog onbekend. Wel is de releasedatum, 14 augustus 2023, al bekend. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates rondom de release.