Skip to content
Newsfeed

Palace en adidas releasen Samba colorways

3 februari 2023 14:23
Palace en adidas releasen Samba colorways

Als er een skatemerk is wat zich van zijn beste kant heeft laten zien in 2022, is het zonder enige twijfel het Britse merk Palace. Van samenwerkingen met Calvin Klein tot aan Willem Dafoe. 2022 was een goed jaar voor Palace. Het merk begint ook 2023 sterk met een Palace x adidas Samba collectie. Naar verwachting zullen er drie colorways gaan droppen in de zomer van 2023.

Palace en adidas zijn geen vreemde van elkaar. De twee merken zijn al meerdere keren samengekomen voor verschillende collecties. Van een voetbal collectie met het Italiaanse Juventus tot een kledingcollectie.

Voor de collab komt Palace met een sneaker die perfect past bij het imago van het merk, de adidas Samba. De Samba is op dit moment één van de meest populaire silhouetten van het Duitse merk.

Het bovenwerk komt in een combinatie van leer met suède accenten en zal verkrijgbaar zijn in 3 verschillende colorways: groen, zwart en wit. Voor een typische Palace look is het logo op de tong geplaatst. Als laatst wordt het ontwerp compleet gemaakt met een gum zool.

De samenwerking tussen Palace en adidas zal naar verwachting gaan droppen in de zomer van 2023. Blijf op de hoogte over de release van deze sneaker en andere releases via de Sneakerjagers release kalender en klik op de button hieronder voor het laatste sneaker news.

Palace samba olive
Palace samba olive side
Palace samba black
Palace samba black side
Palace samba white
Palace samba white side