Skip to content
Upcoming

Pak je steal uit de Nike Sale met 20% EXTRA korting

3 juli 2019 14:53
Pak je steal uit de Nike Sale met 20% EXTRA korting

Nike verhoogd de korting op alle sale items. Profiteer nu van maar liefst 20% EXTRA korting bovenop de al reeds afgeprijsde sale items door simpel de volgende code te gebruiken tijdens het afrekenen: JULY20. Echter wacht niet te lang, want dit aanbod is maar zeer kort geldig!

De code werkt vanaf vandaag, dus je kan nu nog letterlijk de krenten uit de pap vissen tussen het gigantische aanbod van meer dan 2.400 sale items bij Nike. Krijg je nu al rode vlekken bij het zien van zoveel items, geen nood! Wij hebben alvast voor jou een door ons geselecteerde top 10 steals voor je op een rij gezet.

Naast sneakers beschikt het Nike Sale aanbod ook uit een gigantisch aantal apparel en accessoires items voor zowel man als vrouw. Schroom niet om snel een kijkje te nemen voor het te laat is. Enne…. vergeet niet de code JULY20 te gebruiken tijdens het afrekenen!

Image: 43einhalb

Nike Air Max 98 'Team Orange'

640744-012 · Prijs vanaf €143,-

Naar alle aanbieders

De Air Max 98 zette het succes van zijn legendarische voorganger voort, voor het eerst met zichtbare Air over de hele lengte en vloeiende designlijnen. Nu keert hij terug met dezelfde kenmerkende look en nieuwe kleuren.


Image: 43einhalb

Nike M2K Tekno

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De Nike M2K Tekno Camo haalt inspiratie uit de Monarch franchise en is gemoderniseerd met een futuristische hielclip en een zachte tong. Het gelaagde bovenwerk herinnert aan het design van de oorspronkelijke Monarch en de stevige buitenzool doet denken aan de geliefde Monarch IV, allemaal met een design met dierenprint.


Image: Asphaltgold

Nike Air Max 1 'Black'

AH8145-014 · Prijs vanaf €264,-

Naar alle aanbieders

De lichte Nike Air Max 1 herenschoen is een vernieuwde versie van het legendarische Air Max design met nieuwe kleuren en materialen maar met dezelfde demping als het origineel.


Image: 43einhalb

Nike WMNS Air Force 1 '07 SE 'Sail'

AA0287-104 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

De legende leeft voort in de Nike Air Force 1 ’07 SE. Deze frisse versie van een icoon geeft je een klassieke stijl, maar laat ook de veelzijdigheid van de AF1 zien met nieuwe kleuren en materialen.


Nike Air Force 1 '07 'Camper Green'

AQ0117-300 · Prijs vanaf €161,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 Style biedt dezelfde op basketbal geïnspireerde performance als het origineel uit ’82, maar beschikt tevens over nieuwe designdetails. Het bovenwerk van gewaxt canvas en synthetisch materiaal geeft deze versie een nieuwe look.


Nike Air Max 98 'Colorfull Snake'

BV1978-100 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 98 Premium Animal brengt een retro Air Max stijl terug met moderne innovaties voor extra comfort. Het gecombineerde bovenwerk van leer en mesh biedt duurzaamheid en ventilatie terwijl de Max Air unit over de hele lengte voor responsieve demping zorgt.


Image: 43einhalb

Nike Air Max 720 'Volt'

AO2924-008 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Max 720 is groter dan ooit en biedt met Nike’s hoogste Air unit tot nu toe meer lucht onder de voet voor een onvoorstelbaar comfortabel gevoel. Is Air Max eindelijk te ver gegaan? We hopen van wel.


Nike Sale
Image: 43einhalb

Nike Air Max 97 'Black Floral'

BV0129-001 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders

Ga voor een spannende stijl zonder comfort op te offeren met de Nike Air Max 97 SE Floral. De volledige Max Air unit levert comfortabele demping terwijl je met het innovatieve vetersysteem de pasvorm kunt aanpassen.


Nike Sale
Image: Overkill

Nike M2K Tekno SP

BV0074-200 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

De Nike M2K Tekno SP haalt inspiratie uit de Monarch franchise en is gemoderniseerd met een futuristische hielclip en een zachte tong. Het gelaagde bovenwerk doet denken aan het design van de originele Nike Air Monarch uit 2002.


Nike Sale
Image: 43einhalb

Nike Air Force 1 Sage Low LX

AR5409-100 · Prijs vanaf €217,-

Naar alle aanbieders

De Nike Air Force 1 Sage Low LX, met zijn platformmiddenzool en ingetogen bovenwerk, bevindt zich qua vakmanschap en stijl op een hoger niveau. Traditionele overlays zijn vervangen door ronde hoeken en strakke lijnen voor een opvallende look.