Skip to content
Brand

Pak groots uit met 40% + 11% extra korting bij PUMA tijdens Singles Day 2023

10 november 2023 10:48
Pak groots uit met 40% + 11% extra korting bij PUMA tijdens Singles Day 2023

Net als elk jaar is het op 11 november 2023 weer Singles Day! Een dag om goed voor jezelf te zorgen. PUMA doet ook mee aan de viering en lanceert een speciale actie. Deze week kun je shoppen met 40% korting op verschillende items. Voor PUMA members gaat het nog een stapje verder, want met de code ‘SINGLE‘ ontvang je tot en met 12 november 2023 nog eens 11% extra korting. Had je al iets op het oog? Dit zou wel eens het perfecte moment kunnen zijn om toe te slaan!

Met PUMA heb je niet alleen toegang tot een uitgebreid aanbod van de nieuwste en meest trendy sneakers, maar kun je tevens profiteren van een brede selectie aan kledingstukken en accessoires die onmisbaar zullen blijken voor het aankomende koude seizoen.

Vind bij PUMA alle essentiële items om je comfortabel en modieus te kleden in de koude weersomstandigheden die voor de deur staan, PUMA biedt je een scala aan opties om aan al je seizoens behoeften te voldoen.

De sale is alleen geldig t/m 9 november 2023, dus wees er snel bij! Wij hebben alvast onze favoriete categorieën voor jullie op een rijtje gezet, zodat jullie de kans hebben om te profiteren van geweldige kortingen en aanbiedingen voordat deze speciale aanbieding afloopt:

Bekijk onze Singles Day Guide om geen enkele aanbieding meer te missen: