Skip to content
Upcoming

Pak de Nike Air Max Tailwind IV met €70 korting

6 mei 2020 11:00
Pak de Nike Air Max Tailwind IV met €70 korting

De Happy Sneaker Days komen bijna tot zijn einde maar dat betekend niet dat de deals & steals minder worden. Zo heb ik voor jullie de Nike Air Max Tailwind IV in een heerlijke zachte colorway met bijna €70 korting. Hij is namelijk afgeprijsd van €170 naar €101,97. Dikke korting dus!

De Nike Air Max Tailwind IV is heerlijke sneaker dat zijn oorsprong vind in de jaren 90. De sneaker is kenmerkend door zijn prachtige overlays, materialen en natuurlijk comfortabele Air zool. De Air-units van de Tailwind bevinden zich in zowel de hak als voorkant van de sneaker. Hierdoor heeft je gehele foet het beste comfort en ziet het er daarnaast ook heel goed uit.

Wat deze sneaker naar mijn mening geweldig maakt is de colorway. Op het bovenwerk van de sneaker wordt namelijk gebruik gemaakt van verschillende zachte kleur. Zo zien we een Off White kleur die gecombineerd wordt met Pure Platinum elementen. Kijk bijvoorbeeld naar de skelet achtige constructie op het bovenwerk of de details bij de Air units. Tenslotte zien we 3M details die zullen reflecteren in het donker.

Deze Nike Air Max Tailwind IV is nu verkrijgbaar speciaal voor de Happy Sneaker Days voor €101,97. Dit betekend dat de sneaker bijna €70 is afgeprijsd. Je kan deze sneaker scoren zonder een code in te voeren bij het bestellen. Check de knop hieronder voor de sneaker.

Voor nog meer STEALS & DEALS check je de de ‘Happy Sneaker Days’ pagina.

Nike Air Max Tailwind Iv

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Tailwind IV
Nike Air Max Tailwind IV
Nike Air Max Tailwind IV
Nike Air Max Tailwind IV