Skip to content
Upcoming

Pak alsnog die W op de Air Jordan 11 Retro Jubilee

12 december 2020 10:00
Pak alsnog die W op de Air Jordan 11 Retro Jubilee

Pak alsnog die W op de Air Jordan 11 Retro Jubilee. Hoe vervelend is het als je keer op keer mee doet om kans te maken op die te gekke sneakers, maar je toch elke keer een L pakt. Niet getreurd, want dit keer kan je deze te gekke sneaker namelijk gewoon winnen! Elke dag, tot en met 24 december maak jij kans op de dikste prijzen en vandaag is dat de Air Jordan 11 Retro Jubilee!

De Air Jordan 11 zagen we 25 jaar geleden voor het eerst droppen, in 1955. Het was dan ook de eerste sneaker van Jordan Brand waarbij gebruik werd gemaakt van lakleer. We hebben door de jaren heen al verschillende retro releases gezien, en ook in 2020 hebben we van verschillende colorways op de Jordan 11 mogen genieten.

Kerst komt steeds dichterbij, misschien wel de leukste tijd van het jaar! En wij kunnen die dagen tot de kerst nog leuker maken, je kan namelijk elke dag tot en met 24 december kans maken op de meest te gekke prijzen. Alle informatie over hoe jij mee kan doen, vind je HIER.

Air Jordan 11 Retro ‘Jubilee’

De Air Jordan 11 Retro ‘Jubilee’ is een super strakke sneaker. Het bovenwerk bestaat deels uit het prachtige lakleer, en de rest van de sneaker wordt afgemaakt met zwart mesh. Op de zijkant van de sneaker kan je het Jumpman logo vinden en de ’23’ op de heeltab. De witte midsole maakt de sneaker compleet.

Je kan de sneaker hieronder nog een keer bewonderen, en vervolgens alle stappen (die je hierboven kan vinden) volgen! Wie weet ben jij binnenkort wel trotse eigenaar of natuurlijk eigenaresse van dit heerlijke paartje! Blijf op de hoogte van alle releases, winacties en echte musthaves door ons te volgen op Instagram!


Air Jordan 11 Retro 'Jubilee'

CT8012-011 · Prijs vanaf €236,-

Naar alle aanbieders