Skip to content
Upcoming

Packer Shoes X Reebok Aztrek RELEASE

7 maart 2019 11:41
Packer Shoes X Reebok Aztrek RELEASE

Packer Shoes uit New Jersey werkt samen met Reebok en komt met een gloednieuwe versie die op het Aztrek-silhouette uitgebracht wordt. Wij hoeven hier niet lang op te wachten, want de Packer Shoes X Reebok Aztrek wordt gereleased op vrijdag 8 maart 2019.

Het model is ontworpen door de legendarische Christian Tresser. De eerste versie hiervan werd uitgebracht in de jaren ’90. De Reebok Aztrek werd goed ontvangen door het publiek toen die vorig jaar weer verscheen. Nu staat de nieuwe samenwerking met Packer Shoes uit New Jersey op de planning. De uitstraling van de sneaker moest er simpel maar elegant uit zien. De Packer Shoes X Reebok Aztrek is hiervan het resultaat.

De details

De Packer Shoes X Reebok Aztrek is gemaakt met een mix van suède en mesh. Dit is verwerkt in een combinatie van licht, medium en donker grijze tinten. De grijstinten geven een mooi contrast met het marineblauw. Dit zie je vooral terug op de tong met het welbekende Reebok logo en op de outsole. Daarnaast zie je nog wat andere details waar dit ook in terug komt. De verschillende grijstinten zijn verdeeld over de sneaker. De witte kleur komt voornamelijk voor op de veters en de midsole. Die is ook weer gecombineerd met wat grijstinten. De herkenbare ‘Reebok’ naam die we normaal op de zijkant van de schoen zagen, is nu niet meer aanwezig. De twee strepen daarentegen wel. Dit maakt het model herkenbaar, maar wel met een compleet nieuwe twist.

De releasedatum van de nieuwe samenwerking tussen Packer Shoes X Reebok is op vrijdag 8 maart. Wil je op de hoogte blijven van andere releases? Check dan de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Packer Shoes x Reebok Aztrek

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Packer Shoes X Reebok Aztrek
Images by atmos_tokyo