Skip to content
Upcoming

Packers en Diadora gaan weer een sneaker uitbrengen

5 augustus 2020 08:48
Packers en Diadora gaan weer een sneaker uitbrengen

Vijf jaar geleden kwam de eerste samenwerking uit tussen Diadora, Packer Shoes en de Amerikaanse Rapper Raekwon. Nu heeft Raekwon een teaser laten zien op zijn Instagram van een nieuwe samenwerking tussen de drie partijen.

Raekwon is is een Amerikaanse rapper waarbij hij onder andere lid is van Wu-Tang Clan. Raekwon bracht in 1995 zijn eerste solo debuut album Only Built 4 Cuban Linx uit en heeft daarna nog enorm veel albums uitgebracht. Voordat Raekwon bij Wu-Tang Clan zat ging hij onder de rap naam Sha Raider en trad later op onder de naam Raekwon The Chef.

Packer Shoes x Diadora

Van de kleine teaser die wij hebben gekregen zijn al veel details te halen. Zo is de sneaker gemaakt van leer, suede en namaak haar. De kleuren die over de sneaker heen lopen zijn rood, geel en zwart. De rode kleur neemt groot en deels van de sneaker over terwijl het Diadora logo op de midfoot geel is. Het nep haar en achterste deel van de sneaker is zwart gemaakt. Op de zijkant van de hak staat in het blauw “1995” en zien we nog een leuk detail bij de tong, waarbij de binnenkant zwart wit geruit is. Het bovenwerk van de sneaker zit op een crème midsole met zwart en rode details.

Een release datum is nog niet bekend gemaakt, maar de Packer Shoes x Diadora wordt verwacht in de herfst van 2020. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Packer Shoes x Diadora
Image by Raekwon