Skip to content
Upcoming

Packer Shoes en New Balance werken aan het 992 model

25 juli 2020 09:38
Packer Shoes en New Balance werken aan het 992 model

Packers Shoes en New Balance zijn niet onbekend met elkaar, de twee hebben al eens eerder samengewerkt aan het X-90 Recon model. Nu liet de eigenaar van de sneaker boetiek zien dat Packer Shoes en New Balance aan het werken zijn aan het 992 model.

Packers Shoes is opgericht in 1907 en was voor meer dan 90 jaar gevestigd in Yonkers, New York. Dit werd uiteindelijk de basis voor de lancering van de volgende generatie winkel in Teaneck, New Jersey in 2003. Wat begon als een uitbreiding van een lokaal familiebedrijf, is uitgegroeid tot een wereldwijd erkende winkel, rijk aan kennis en passie voor de cultuur. Door de jaren heen heeft Packer Shoes twee winkels geopend en heeft de sneaker boetiek samenwerkingen gehad met merken zoals adidas, Reebok en Diadora.

Packer Shoes x New Balance 992

Er is op de teaser nog weinig te zien, maar kan er toch veel uit opgehaald worden. De kleuren combinatie die op de snekaer komt is silver, bruin en crème. De base van de sneaker is gemaakt van mesh met suede overlays. Het bovenste deel van de tong is gemaakt van suede met daarin in het zilver “992”. Het bovenwerk word afgerond door de crème veters. Kijkend naar de zool zie we dat deze wit gekleurd is en dus een mooi contrast bied aan het bovenwerk.

De release datum voor de Packer Shoes x New Balance 992 is nog niet bekend. Check hieronder de afbeelding en houd de Sneakerjagers nieuws pagina in de gaten om niks van het laatste sneaker news te missen.

Packer Shoes New Balance 992
Image by Victorkan