Skip to content
Newsfeed

Overkill en PUMA komen met Miami-Vice Pack

17 september 2022 10:06
Overkill en PUMA komen met Miami-Vice Pack

Wederom hebben Overkill en PUMA de handen ineengeslagen om op 18 september 2022 een pack uit te brengen. Het pack bestaat uit twee op Miami Vice geïnspireerde sneakers. Dit kunnen we verwachten: Het is terug naar het pastel Miami van de jaren 80!

De vibe

Neonlichten, palmbomen en misdaad – de twee agenten Sonny Crockett en Ricardo Tubbs en hun onderzoeken in Zuid-Florida hebben Overkill, PUMA en vooral de jaren 80 gevormd. Weet jij waar het over gaat? De Amerikaanse serie Miami Vice en haar hoofdrolspelers, natuurlijk. Het gaat om een coole stijl: loafers zonder sokken, blazers over T-shirts, alles in pasteltinten.

Een blik die indruk heeft gemaakt op een hele generatie. Met deze achtergrond viert het duo een hommage aan het popcultuur fenomeen uit de jaren 80.

Overkill

De bijpassende sneaker pack

Samen brengt het duo de nieuwe Slipstream Lo en een Blaze of Glory uit. De Miami vibe van de jaren 80 is op beide paartjes geplaasts. Hieronder laten we de sneakers in detail zien.

Overkill x PUMA Slipstream Lo Ocean Drive

Voor de Slipstream Lo heeft het duo gekozen voor een wit, zacht premium leer op het bovenwerk, dat wordt aangevuld met lijnen in roze. De vormstreep, de typische ‘PUMA-streep’, komt in lichtblauw. Details zoals speciaal ontworpen labels op de tong en binnenzool, en co-branding in Miami Vice stijl ronden het ontwerp af.

Overkill

Overkill x PUMA Blaze Of Glory Ocean Drive

De Blaze Of Glory toont meer kleur dan de Slipstream Lo. De bovenkant is gemaakt van verschillende materialen zoals glad leer, suède, nylon en pinstripe mesh in een lichtblauw dat ook in de garderobe van Sonny Crockett had kunnen staan.

Het kleurenschema wordt aangevuld met roze accenten, bijvoorbeeld op de zijpanelen of de sockliner. Daarnaast heeft de Blaze Of Glory ook veel details. De sneaker bevat speciaal ontworpen co-branded tonglabels, gouden logo reliëf op de hielen en dezelfde inlegzolen als de Slipstream Lo.

Overkill

Release info

Op 18 september 2022 wordt de release van het Ocean Drive Pack exclusief gevierd bij Haubentaucher, Revaler Str. 99, in 10245 Berlijn, vanaf 15.00 uur. De drop zal vanaf 22.00 uur ook online plaatsvinden. Het release-evenement wordt – uiteraard – ook gevierd met muziek uit de jaren tachtig. De dresscode: Miami Vice – natuurlijk.

Voor de Slipstream Lo Ocean Drive zou je €120 opzij moeten zetten, de PUMA Blaze Of Glory Ocean Drive kost je €150.

Via de knoppen kun je alle retail informatie in één oogopslag bekijken. Als je geïnteresseerd bent in dergelijke onderwerpen, moet je zeker een kijkje nemen op onze nieuwspagina.

Overkill