Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 6

10 februari 2022 18:00
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 6

Iedere week zetten wij van Sneakerjagers onze favoriete Outfit Picks op een rijtje. In week 6 hebben wij een hoop items voor de overgang van de winter naar de lente. Heb jij de outfit picks van vorige week gemist? Klik dan op de knop hieronder om deze te bekijken.

Sneakerjagers Outfit Picks week 6 (2022)

1. Carhartt WIP Corduroy Coach Jacket

We beginnen ons overzicht met het Corduroy Coach Jacket van Carhartt WIP. De buitenkant van de jas is gemaakt voor corduroy. De sluiting van de jas is gemaakt met knopen. Op de linkerborst staat het logo van Carhartt WIP in het wit. De onderkant van de jas is strak te treken met de daarvoor bestemde touwtjes.

De jas kost €128,95.

Sneakerjagers Outfit Picks Carhartt WIP Corduroy Coach Jacket
Freshcotton
Carhartt WIP Corduroy Coach Jacket
Freshcotton

2. Arte Antwerp Kewo Double Heart Knit

De Arte Antwerp Kewo Double Heart Knit houdt jou warm. De trui is gemaakt van premium katoen en heeft een relaxed fit. De trui is donkerblauw met een illustratie van halve en hele harten op de borst in het lichtblauw. Boven de zoom zit een label met de branding van Arte.

De trui kost €129,95.

Sneakerjagers Outfit Picks Arte Antwerp Kewo Double Heart Knit
Freshcotton
Arte Antwerp Kewo Double Heart Knit
Freshcotton

3. adidas x Ivy Park Latex Crop Puffer

adidas en Ivy Park hebben een speciale collectie uitgebracht voor Valentijnsdag. In de collectie zit deze Latex Crop Puffer. De jas is helemaal in het rood en in het thema van de feestdag. Op de mouwen staan de drie herkenbare adidas strepen. Aan de zoom van de mouw staat ook het adidas logo.

De puffer kost €279,-.

Sneakerjagers Outfit Picks adidas x Ivy Park Latex Crop Puffer
Asphaltgold
adidas x Ivy Park Latex Crop Puffer
Asphaltgold

4. By Parra Racing Team Jacket

Het By Parra Racing Team Jacket is de ideale tussenjas. Wanneer het nog te koud is voor jouw zomerjasje, maar wel te warm is voor jouw dikke winterjas kan je deze aandoen. De bomber is donkerblauw en heeft het Parra logo op de borst. Op de rug staat een illustratie van een raceauto door Piet Parra zelf.

Het jasje kost €209,-.

Sneakerjagers Outfit Picks By Parra Racing Team Jacket
Asphaltgold
By Parra Racing Team Jacket
Asphaltgold

5. Daily Paper Epuff Puffer Jas

De winter is nog niet voorbij en de Daily Paper Epuff Puffer Jas komt daarbij goed van pas. De donsjas is erg lang en eindigt onder de knie. Op de linkerborst staat het Daily Paper logo in het wit. De capuchon is ook gewatteerd en beschermt jou tegen regenbuien. De capuchon is ook afneembaar.

Deze puffer kost €300,-.

Sneakerjagers Outfit Picks Daily Paper Epuff Puffer Jas
de Bijenkorf
Daily Paper Epuff Puffer Jas
de Bijenkorf

6. Nike Sportswear Dri-FIT Tech Pack Pants

Deze broek van Nike Sportswear Dri-FIT Tech Pack heeft een denim uitstraling. De broek heeft wijde pijpen en voert zweet af door de Dri-FIT technologie van Nike. De tailleband is gemaakt van elastiek en verstelbaar door middel van de gesp. Onder de tailleband staat het Dri-FIT en Nike logo.

De broek kost €124,99.

Sneakerjagers Outfit Picks Nike Sportswear Dri-FIT Tech Pack Pants
Nike
Nike Sportswear Dri-FIT Tech Pack Pants
Nike

7. Nike Sportswear Herenjack

Dit jack van Nike Sportswear voor heren komt goed van pas tijdens de lente. Het jack is gemaakt van fleece. De mouwen van de jas zijn wit en de body is donkergrijs. De varsity-stijl is erg populair en ook Nike speelt daar op in. Op de borst staat een ‘N’ in combinatie met een Swoosh. Op de rug staat ‘Nike’ voluit met de Swoosh eronder.

Het jack kost €89,99.

Sneakerjagers Outfit Picks Nike Sportswear Herenjack
Nike
Nike Sportswear Herenjack
Nike

8. Levi’s Stay Loose Rugby Polo

Het Stay Loose Rugby Polo van Levi’s is gemaakt van katoen. Zowel de body van het shirt als de mouwen zijn gestreept. De strepen zijn donkerblauw met wit en zijn wat breder. Op de linkerborst staat het logo van Levi’s. De kraag van het shirt is helemaal in het wit.

Het lange mouwen shirt kost €59,95.

Sneakerjagers Outfit Picks Levi's Stay Loose Rugby Polo
Levi’s
Levi's Stay Loose Rugby Polo
Levi’s

9. Levi’s Patchwork Trucker Jacket

Het Levi’s Patchwork Trucker Jacket heeft een unieke look. Op het iconische denim jacket van Levi’s zijn extra stukken denim genaaid. Het originele jasje is in tact gebleven. Op elk element van de jas zijn extra stukken denim te vinden.

Het jasje kost €139,95.

Sneakerjagers Outfit Picks Levi's Patchwork Trucker Jacket
Levi’s
Levi's Patchwork Trucker Jacket
Levi’s

10. Patta La Flor Hooded Sweater

We sluiten onze lijst met Outfit Picks by Sneakerjagers af met de Patta La Flor Hooded Sweater. De hoodie heeft een lichtgele kleur en het Patta script logo op de linkerborst. Op de rug staat ‘Team Patta’ in zwarte letters met een illustratie van een skelet en een bloem.

De trui kost €110,-.

Sneakerjagers Outfit Picks Patta La Flor Hooded Sweater
Patta
Patta La Flor Hooded Sweater
Patta