Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 31

4 augustus 2022 20:01
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 31

Ondanks dat het hoog zomer is en de temperaturen hoog blijven, zijn de eerste najaarscollecties al uitgekomen. De Outfit Picks by Sneakerjagers van week 31 staan dan ook in het teken van de nieuwste collecties. In het overzicht staan verschillende items voor heren en dames.

Wil jij vaker op de hoogte gebracht worden van het laatste nieuws in de streetwear wereld? Klik dan op de knop hieronder.

Sneakerjagers Outfit Picks – week 31 (2022)

1. Patta Alphabet Knitted Sweater

We trappen het overzicht met de Outfit Picks van week 31 af met de Patta Alphabet Knitted Sweater. Deze gebreide trui is opgedeeld in vlakken met de letters ‘P’, ‘A’ en ‘T’. In het midden staat ‘Patta Est. 2004’.

De prijs van de Patta trui is €130,00.

outfit picks week 31 Patta Alphabet Knitted Sweater
Patta
Patta Alphabet Knitted Sweater

2. Patta Yo What’s Up T-Shirt

Het Patta Yo What’s Up T-Shirt heeft een grote graphic op de rug. Op de linkerborst staat het bekende Patta Script logo in het wit. Deze is in het groot te zien onderaan de rug met de ‘Yo What’s Up It’s Me Again’ graphic erboven.

Het Patta t-shirt kost €45,00.

outfit picks week 31 Patta Yo What's Up T-Shirt
Patta
Patta Yo What's Up T-Shirt

3. The New Originals Rings Hoodie

De Rings Hoodie van The New Originals heeft een ruimte-thema. De hoodie zelf is helemaal in het bruin en heeft ook bruine trekkoordjes. Op de borst staat ‘TNO’ met een ring eromheen, alsof het logo Saturnus is. Onder deze illustratie staat ‘The New Originals’ handgeschreven.

De prijs van de The New Originals hoodie is €109,95.

outfit picks week 31 The New Originals Rings Hoodie
Freshcotton
The New Originals Rings Hoodie

4. Obey Hardwork Denim Pant

De Obey Hardwork Denim Pant heeft een zwarte wassing. De spijkerbroek heeft een losse pasvorm met rechte pijpen. Op de rechter achterzak zit het logo van Obey in het zwart met wit.

De Obey broek kost €94,95.

outfit picks week 31 Obey Hardwork Denim Pant
Freshcotton
Obey Hardwork Denim Pant

5. Nike Men’s Basketball T-Shirt

Het Nike Men’s Basketball T-Shirt heeft een lichtbruine kleur. Aan de voorkant zit een Swoosh met een illustratie van een vogel. De vogel komt terug op de graphic op de rug. Hier zien we een basketbalnet wat aan een cactus hangt.

De prijs van het Nike t-shirt is €39,99.

outfit picks week 31 Nike Men's Basketball T-Shirt
Nike
Nike Men's Basketball T-Shirt

6. Jordan Essentials Women’s Boxy T-Shirt

Het Jordan Essentials Women’s Boxy T-Shirt heeft een blauwe kleur. Het t-shirt is wat kort in de lengte, maar heeft wel een boxy pasvorm. Op de linkerborst staat het Jordan Flight logo.

Het Jordan Essentials t-shirt kost €44,99.

outfit picks week 31 Jordan Essentials Women's Boxy T-Shirt
Nike
Jordan Essentials Women's Boxy T-Shirt

7. Fiorucci Milano Angels Jumper

De Fiorucci Milano Angels Jumper is een gebreide trui en is vooral in het zwart. De pasvorm van de trui is wat losjes, maar niet oversized. Op de borst staat het Fiorucci logo met hun twee herkenbare engeltjes erboven. De graphics zijn in het wit gebreid.

De prijs van de Fiorucci trui is €259,99.

outfit picks week 31 Fiorucci Milano Angels Jumper
BSTN
Fiorucci Milano Angels Jumper

8. Daily Paper WMNS Eneva Trackpants

De Daily Paper WMNS Eneva Trackpants is gemaakt van joggingstof. De broek is helemaal in het zwart en heeft wijde pijpen. De taille is extra hoog en is strakker te maken door middel van de trekkoordjes. Op de linkerheup staat het Daily Paper logo in het wit.

De Daily Paper broek kost €109,99.

outfit picks week 31 Daily Paper WMNS Eneva Trackpants
BSTN
Daily Paper WMNS Eneva Trackpants

9. Levi’s 94 Baggy Carpenter Jeans

De Levi’s 94 Baggy Carpenter Jeans heeft een retro uitstraling. De spijkerbroek heeft een blauwe wassing met verschillende versleten plekken en gaten. Wat opvalt aan de achterkant is de zilveren tab, in plaats van de herkenbare rode. Hiermee geeft Levi’s aan dat de broek bij een speciale collectie hoort.

De prijs van de Levi’s jeans is €99,95.

outfit picks week 31 Levi's 94 Baggy Carpenter Jeans
Levi’s
Levi's 94 Baggy Carpenter Jeans

10. Levi’s Nola Blouse

We sluiten het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 31 af met de Levi’s Nola Blouse. Deze blouse is wit met donkerblauwe verticale strepen. Op de linkerborst zit een zakje waar het rode Levi’s label aan hangt.

De Levi’s blouse kost €74,95.

outfit picks week 31 Levi's Nola Blouse
Levi’s
Levi's Nola Blouse