Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 28

15 juli 2022 18:00
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 28

Het is tijd voor een nieuw overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 28. Met een hittegolf op de loer en verwachte temperaturen van bijna veertig graden is het hoog tijd om de luchtigste zomerkleding in te slaan. In het overzicht staan items die jou zullen helpen de hitte verdraagbaar te maken.

Vind jij streetwear net zo leuk als sneakers? Klik dan op de knop hieronder om altijd op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen binnen de scene.

Sneakerjagers Outfit Picks – week 28 (2022)

1. HUF Mailorder SS T-shirt

We trappen het overzicht met de Outfit Picks van week 28 af met het HUF Mailorder SS T-shirt. Lichte kleuren zijn ideaal voor de warmte en dit t-shirt is bijna helemaal in het wit. Op de linkerborst staat een paarse graphic met ‘HUF DESIGN’. Op de rug staat een grotere graphic met verschillende t-shirts.

De prijs van het HUF t-shirt is €39,95.

outfit picks week 28 HUF Mailorder SS T-shirt
Freshcotton
HUF Mailorder SS T-shirt

2. Carhartt WIP Berm Short

De Carhartt WIP Berm Short heeft een lichtblauwe kleur. De korte broek heeft aan de pijpen extra zakken. Op de rechterzak staat het Carhartt logo. De lichtblauwe kleur is met een hoop verschillende t-shirts te stijlen.

De Carhartt WIP korte broek is in de sale en kost €69,27.

Outfit Picks week 28 Carhartt WIP Berm Short
Freshcotton
Carhartt WIP Berm Short

3. Nike Jordan Sport Breakfast Club Tee

De Nike Jordan Sport Breakfast Club Tee is stijlvol en sportief tegelijkertijd. Het t-shirt is in het wit en heeft een zwarte graphic op de linkerborst. Hier staat ‘Jordan Breakfast Club’. Op de rug staat een ‘bonnetje’ met verschillende sportoefeningen.

De prijs van het Jordan shirt is €35,00.

Outfit Picks week 28 Nike Jordan Sport Breakfast Club Tee
asphaltgold
Nike Jordan Sport Breakfast Club Tee

4. Patta Basic Nylon Swim Shorts

Komende week kunnen we alleen afkoelen door een duik in het water te nemen. Met de Patta Basic Nylon Swim Shorts doe jij dit in stijl. De zwembroek is helemaal in het groen en is effen. Op de linkerpijp staat het Patta script logo in het wit.

De Patta zwembroek kost €75,00.

Outfit Picks week 28 Patta Basic Nylon Swim Shorts
asphaltgold
Patta Basic Nylon Swim Shorts

5. Nike Sportswear Premium Essentials Men’s Tie-Dyed T-Shirt

Het laatste item van de mannenafdeling in het overzicht met de Outfit Picks van week 28 is het Nike Sportswear Premium Essentials Men’s Tie-Dyed T-Shirt. Het t-shirt heeft een unieke print over het gehele item lopen. Lichtgrijze en donkergrijze tinten bedekken het t-shirt.

De prijs van het Nike t-shirt is €44,99.

Outfit Picks week 28 Nike Sportswear Premium Essentials Men's Tie-Dyed T-Shirt
Nike
Nike Sportswear Premium Essentials Men's Tie-Dyed T-Shirt

6. Nike x Travis Scott Women’s Shorts

De Nike x Travis Scott Women’s Shorts zijn gemaakt van een sportieve stof. Zo is de korte broek extra comfortabel. Het broekje is helemaal in het bruin en heeft extra zakken op de linkerpijp voor een unieke uitstraling.

Het Nike x Travis Scott broekje kost €124,99.

Outfit Picks week 28 Nike x Travis Scott Women's Shorts
Nike
Nike x Travis Scott Women's Shorts

7. Soulland Mira Top

De sportieve Soulland Mira Top is helemaal in het zwart. De top is gemaakt van gerecyclede materialen. Op de borst staat het logo van Soulland in het wit. Het materiaal ademt goed door, wat extra fijn is voor het warme weer.

De prijs van de Soulland top is €107,00.

Outfit Picks week 28 Soulland Mira Top
Naked Copenhagen
Soulland Mira Top

8. Stüssy Brushed Beach Short

De Stüssy Brushed Beach Short heeft een relaxed fit. De korte broek heeft wat langere pijpen en is helemaal in het wit. Door de relaxed fit zit de broek extra luchtig. Aan de linkerpijp hangt een label met het Stüssy logo.

De korte broek van Stüssy kost €95,00.

Outfit Picks week 28 Stüssy Brushed Beach Short
Naked Copenhagen
Stüssy Brushed Beach Short

9. Nike WMNS Cropped T-Shirt

Het Nike WMNS Cropped T-Shirt heeft een speelse graphic op de borst. De t-shirt is erg los en luchtig. Op de borst staat een illustratie van een palmboom en een zon. De mond van de zon is de Swoosh. Het hele t-shirt is wit, behalve de graphic.

De prijs van het Nike t-shirt is €32,99.

Outfit Picks week 28 Nike WMNS Cropped T-Shirt
BSTN
Nike WMNS Cropped T-Shirt

10. Daily Paper WMNS Derib Dress

We sluiten het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 28 af met de Daily Paper WMNS Derib Dress. De jurk is best simpel en is helemaal in het zwart. Op de kraag staat ‘Daily Paper’ geschreven en op de borst zien we hun logo in het zwart geborduurd.

De Daily Paper jurk is in de sale en kost €34,99.

Outfit Picks week 28 Daily Paper WMNS Derib Dress
BSTN
Daily Paper WMNS Derib Dress