Skip to content
Newsfeed

Out now: vier nieuwe PUMA Palermo colorways

14 maart 2024 10:10
Out now: vier nieuwe PUMA Palermo colorways

Rechtstreeks uit de archieven herintroduceert PUMA vandaag de Palermo. Deze sneaker maakte zijn debuut in de voetbalstadions van de jaren 80 en was destijds een begrip onder het terrace publiek. Hieronder ontdek je welke vier nieuwe colorways nu beschikbaar zijn!

PUMA Palermo S/S 2024 collectie

De PUMA Palermo keert terug met subtiele, speelse kleuren en de tijdloze gumzool. En net zoals het origineel, is de Palermo voorzien van het kenmerkende label op het bovenwerk en een T-teen constructie. Daarnaast heeft deze collectie een suède basis en een leren Formstrip met het PUMA-logo. Verder heb je de keuze uit een paars/geel, beige/wit, zwart/wit en geel/groen kleurenpalet.

PUMA Palermo ‘Grape Mist/Peach Fizz’ | 396463-06

Met zijn dominante Grape Mist tint, die het grootste deel van de schoen bedekt, straalt deze Palermo een gevoel van elegantie en flair uit. De Peach Fizz tinten op de kraag en Formstrip voegen een levendig contrast toe, wat resulteert in een opvallend visueel effect.

PUMA Palermo 'Grape Mist/Peach Fizz' 396463-06
PUMA Palermo 'Grape Mist/Peach Fizz' on feet

PUMA Palermo ‘Alpine Snow’ | 396463-11

Met een overwegend beige kleurstelling, geaccentueerd door stralend wit op de kraag en de Formstrip, straalt de Palermo ‘Alpine Snow’ een ingetogen stijl uit. Een schoen die je dus gemakkelijk kunt combineren met verschillende outfits!

PUMA Palermo 'Alpine Snow' on feet
PUMA Palermo 'Alpine Snow' | 396463-11

PUMA Palermo ‘Black & White’ | 396463-10

Op zoek naar een veelzijdige keuze voor dagelijks gebruik? Dan is de Palermo ‘Black & White’ wellicht wat voor jou! Deze klassieke colorway straalt elegantie uit met zijn dominante zwarte kleur, wat subtiel wordt geaccentueerd door een vleugje wit op de kraag en de Formstrip.

PUMA Palermo 'Black & White' 396463-10

PUMA Palermo ‘Pelé Yellow & Archive Green’ | 396463-12

Tot slot de meest opvallende van allemaal, namelijk de Palermo ‘Pelé Yellow & Archive Green’. Deze sneaker straalt in het prachtige Pelé Yellow, dat het grootste deel van het bovenwerk bedekt. De kraag, veters en de iconische Formstrip zijn subtiel geaccentueerd met het verfijnde Archive Green. Met zijn levendige kleurencombinatie is deze schoen een echte blikvanger!

PUMA Palermo 'Pelé Yellow & Archive Green' 396463-12

Welke van de bovenstaande Palermo’s heeft jouw voorkeur? Ga nu snel naar PUMA’s website om jouw favoriete paar te bemachtigen of om de complete collectie te bekijken!