Skip to content
Upcoming

Out Now! Nike Air Max 95 ‘Infinite Lilac’

14 april 2021 16:44
Out Now! Nike Air Max 95 ‘Infinite Lilac’

Met dit paartje ben je helemaal klaar voor het voorjaar! De Nike Air Max 95 ‘Infinite Lilac’ heeft verschillende pastel tinten en mooie zomerse kleuren. Ook zien we dat er gebruik is gemaakt van verschillende materialen! De dames sneaker is vanaf nu verkrijgbaar bij Nike en geselecteerde retailers!

De Nike Air Max 95 gaat al jaren mee. Zoals de naam al verklapt, is de sneaker voor het eerst verschenen in het jaar 1995. Het silhouet is ontworpen door Sergio Lozano en is geïnspireerd op het menselijk lichaam en atletiekstijl uit de jaren 90. Dit Nike paartje beschikt niet over de grote Swoosh op de zijkant, maar heeft vaak een Mini-Swoosh als detail. Ondanks zijn wat groffe uitstraling, is deze nieuwe ‘Infinite Lilac’ colorway “too cute”

Nike Air Max 95 ‘Infinite Lilac’ | CZ1642-500

Deze nieuwe ‘Infinite Lilac’ colorway, heeft als hoofdkleur paars. De verschillende lagen van de AM 95 hebben verschillende pastel kleuren en materialen gekregen. Zo zien we een laag van suède in het roze, terwijl geel en heel licht blauw van leer zijn gemaakt. Verder beschikt de sneaker over verschillende groene details. De Mini-Swoosh op de hiel is geborduurd met groen en paars draad.

Het paartje heeft een witte zool gekregen, die wordt afgewerkt met een bruine outsole. Natuurlijk zijn ook de Air Units goed zichtbaar. Als laatste detail, heeft een deel op de hak een reflective effect gekregen.

Nike Air Max 95 'Infinite Lilac'

CZ1642-500 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Air Max 95 'Infinite Lilac'
Air Max 95 'Infinite Lilac'

De Nike Air Max 95 ‘Infinite Lilac’ shop je nu in dames maten voor €169.99. Mis gegrepen? No worries! Sneakerjagers houd je op de hoogte van restocks via onze Instagram en app. Houd onze releasekalender in de gaten en je mist nooit meer een release. Meer blogs lezen over Nike Air Max? Check deze blog over een nieuwe samenwerking met Supreme of deze over de samenwerking met Travis Scott

Air Max 95 'Infinite Lilac'
Air Max 95 'Infinite Lilac'