Skip to content
Upcoming

Originele Nike Mag wordt geveild op eBay

25 juni 2018 13:16
Originele Nike Mag wordt geveild op eBay
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Na de raffle in 2016, voor de nieuwe zelfstrikkende versie van de Nike Mag, is nu de originele versie van de schoen te koop op eBay. De Nike Mag wordt door veel mensen gezien als de ‘holy grail’ van de sneakers. De door Michael J. Fox gedragen Nike Mag is daar natuurlijk geen uitzondering op en veel Sneakerjagers zullen deze schoen graag toevoegen aan hun collectie. Marty McFly, gespeeld door Michael J. Fox, droeg de sneaker op de set van Back to the Future Part II in 1989. De Nike Mag is ontworpen door Tinker Hatfield en was de eerste schoen die Nike speciaal voor een film heeft gemaakt. Het ontwerp representeert het idee van Tinker Hatfield hoe sneakers er uit zouden zien in de toekomst.

Veiling op eBay

Er is nu een mogelijkheid om te bieden om de originele Nike Mag. De schoen komt uit een verzameling van een medewerker van Nike. De veiling is alleen voor de linker schoen. Daarnaast is de schoen super fragiel en zool zit los van de schoen. Ook in de tussenzool zitten scheuren en zijn er stukjes afgebrokkeld. Deze stukjes zijn wel bewaard voor je in een doosje.

Mocht je geïnteresseerd zijn dan kan je nog tot maandag 2 juli bieden via eBay. Houd er wel rekening mee dat je hem moet ophalen in Portland. Bezorgen is niet mogelijk omdat de schoen te fragiel is.