Skip to content
Upcoming

Opvallend kleurtje op de Air Force 1 Suede

18 januari 2021 17:20
Opvallend kleurtje op de Air Force 1 Suede

De Air Force 1 is een echt straat icoon en nog altijd favoriet! Vaak is de sneaker gemaakt van leer, maar zo nu en dan dropt de sneaker ook met een ander materiaal. Dit keer is het niet alleen het materiaal wat vernieuwend is, ook het kleurtje is erg opvallend. Deze Air Force 1 Suede is namelijk knal rood!

Het Air Force 1 model werd in 1982 voor het eerst geïntroduceerd. De sneaker is begonnen op het basketbal veld, maar al snel ook zeer populair op straat! Sindsdien heeft het model vele make-overs gekregen, zonder zijn DNA op te geven. Nog steeds zien we elke maand verschillende nieuwe colorways releasen. Ook durft Nike veel te experimenteren op het model. Zo zagen we deze maand de bijzondere Air Force 1 ‘Cosmic Clay‘ en zijn we helemaal gek op de, in 2019 geïntroduceerde, Air Force 1 Shadow voor dames!

In eerste instantie was Nike van plan de productie van het model stop te zetten. Dankzij een grote groep fans, besloot Nike om de productie van de Air Force 1 voor te zetten. Je zal denken dat het bijna niet meer mogelijk is een nieuwe colorway te bedenken. Maar toch is het ze gelukt!

Nike Air Force 1 ‘Suede Red’ | DH0265-600

Zoals hier boven al te lezen was, is het bovenwerk dit keer niet van leer, maar suede! Het suede op deze Air Force 1 heeft een rode kleur gekregen. Het rood komt ook terug in de voering en kleine details zoals de stiksels en branding. Niet de hele sneaker beschikt over het opvallende kleurtje. De Swoosh en veters hebben namelijk een wit/creme kleur. Ook de backtab en Nike logo doen mee in deze kleur en ook hier zijn de stiksels in het rood. De rode kleur van het bovenwerk, wordt een stuk rustiger door de witte zool. Het ‘Air’ details op de zool matcht met het bovenwerk. De sneaker is dus niet erg druk, maar valt zeker op!

We kunnen de Air Force 1 ‘Suede Red’ in de komende weken verwachten. Een exacte datum is helaas nog niet bekend. We houden je op de hoogte van alle releases, via onze sneaker releasekalender. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker content. Nog meer herinneringen nodig? Of meldingen ontvangen van restocks? Dat kan! Download de Sneakerjagers app!

Air Force 1 suede red
Air Force 1 suede red
Air Force 1 suede red