Skip to content
Where to Cop

Opening Nike Store Utrecht

8 september 2017 13:16
Opening Nike Store Utrecht

Gisteren (7 september 2017) was het dan eindelijk zover, de opening van de grootste Nike Store van Nederland in Utrecht. Wij van Sneakerjagers mochten daarbij aanwezig zijn.

De opening werd gedaan door niemand minder dan Dafne Schippers (rockt trouwens gewoon de Air Max 97). De atlete is gesponsord door Nike en doet dan ook graag de presentatie bij de opening van de Nike Store. Nadat ze geinterviewd was door meerdere partijen op de eerste verdieping was het moment daar dat ze dan naar beneden kwam. Onze kampioene werd geinterviewed door niemand minder dan Domien Verschuuren (dj bij 3FM) en daarnaast mochten enkele kinderen een vraag stellen aan de europees en wereldkampioene op de 200 meter. Na het interview openende Dafne de Nike Store door haar handtekening op haar eigen bord achter de kassa zetten.

De winkel is maarliefst 1100 vierkantemeter groot en focust zich op de begane grond op de heren en voetbal afdeling. Boven is de dames en kinderafdeling. Geen tijd om naar Utrecht te gaan om deze winkel te bezoeken? Wij hebben voor jou alvast de foto's van de winkel.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date