Skip to content
Upcoming

Op bezoek bij Sneakcare in Amsterdam!

25 juni 2018 16:34
Op bezoek bij Sneakcare in Amsterdam!

Wij zijn op bezoek geweest bij Sneakcare Amsterdam! Sneakcare is een familie bedrijf dat de passie en liefde deelt voor sneakers. Mervin, Elise en Jessy zijn op dit unieke concept gekomen omdat zij ook graag van een feestje /festival houden en zichzelf er op betrappen dat ze vaak na feestjes weinig zin hebben om hun sneakers schoon te maken (en onderhouden).

Schone sneakers zijn een must! Zeker dat ene paartje lievelings sneakers. Daar wil je toch zuinig op zijn? Kom bij Sneakcare langs en zij adviseren je welk pakket het beste bij jou vieze sneakers past. Heb je weinig tijd? Neem dan plaats in de stoel en voor 10,- doen ze al een quick fix.

Wij zijn met een paartje sneakers, die dankij Defqon goed vies zijn geworden, langs geweest bij Sneakcare. De dames hebben ons goed geholpen en de Air Max 1 is  weer zo goed als nieuw! We hebben twee video’s opgenomen, één interview en één promo video. Tijdens het interview hebben we veel gelachen en was het erg gezellig. Wij zijn fan van sneakcare en raden zeker aan om daar een keertje langs te gaan!

Bekijk hieronder de video’s en foto’s om een idee te krijgen hoe een bezoek bij Sneakcare eruit ziet! Klik hier om naar de insta van sneakcare te gaan.


Dit apparaat heet de Go4Dry. De schoenendroger van Go4Dry is een compact huishoudelijk apparaat dat je schoenen eenvoudig reinigt en droogt! Binnenkort meer informatie op onze website over dit item!