Skip to content
Upcoming

Op 13 augustus dropt Patta het tweede deel van hun AW21 collectie

10 augustus 2021 21:00
Op 13 augustus dropt Patta het tweede deel van hun AW21 collectie

Patta dropt op vrijdag 13 augustus het tweede deel van hun AW21 collectie. In deze collectie zitten must-haves die jou in de koude maanden warm zullen houden.

Ben jij benieuwd naar de items die jij kan verwachten? Lees dan snel verder. Wil je alvast de website van Patta open houden voor de release? Druk dan op de knop hieronder.

Over de collectie

Patta geeft met deze collectie een knipoog aan de hiphop uit de jaren 90. De oprichters Edson Sabajo en Guillaume Schmidt waren hier nauw bij betrokken. Edson werkte bij Fatbeats, een platenzaak, waar hij Guillaume leerde kennen.

De constante groei van de hiphopcultuur in Europese steden kwam voort uit de hoop en aspiratie van mensen zoals Gee en Edson. Een positieve mindset was aanwezig. Een oprecht geloof dat er iets goeds achter de deur zat als je maar bleef kloppen. Dat is hiphop volgens de oprichters van Patta. Terugvechten tegen onderdrukking en het promoten van je eigen cultuur en diegene die je om je heen ziet.

Met deze collectie spreekt Patta uit waar zij in geloven, samen als een grote familie. Ze zijn voor emancipatie, voor empowerment en voor expressie.

AW21 Collectie – Tweede drop

Outerwear

Patta heeft vaak verschillende outerwear items in hun collecties zitten. Van varsity jackets tot aan puffer jassen. We hebben al veel verschillende jassen voorbij zien komen.

In deze collectie zitten uiteraard een aantal jassen voor in de herfst. Hier onder zie je de Patta Wool Check Overshirt. Dit is een geruite jas dat van wol is gemaakt. Op de rug staat ‘Team Patta’ geborduurd.

Onder de Patta Wool Check Overshirt zie je twee Patta Basic Sherpa Coach Jackets. Deze zijn erg simpel en komen in het zwart en in het donkerblauw. De jas is gevoerd met sherpa wol voor extra warmte.

Klik op de afbeelding om naar de productpagina van het item te gaan.

Patta Wool Check Overshirt
€200,00
Patta aw21
€200,00
Patta Basich Sherpa Coach Jacket
€150,00
Patta AW21
€150,00

Sweatshirts

Het aanbod aan truien en hoodies valt mee deze drop. Op 13 augustus kunnen we de Patta Basic Hooded Sweater verwachten met een slangenprint er op.

Klik op de afbeelding om naar de productpagina van het item te gaan.

Basic Hooded Sweater
€110,00
Basic Hooded Sweater
€110,00

T-Shirts

In de tweede drop van Patta’s AW21 collectie zitten vier t-shirts. Eén van deze shirts is een button-up en deze zie je linksboven. Dit is de Patta Got Love Shortsleeve Shirt. Op dit shirt zitten Surinaamse prints en portretten van Anton de Kom. Anton de Kom zette zich erg in tegen de slavernij.

Voor bij de hoodie met het slangenprint is er de Patta Basic Script T-Shirt. Op de voor- en achterkant loopt deze print door. De onderste twee t-shirts zijn de Patta Sex Is Cool T-Shirts. Deze shirts komen uit in het blauw en in het zwart.

Klik op de afbeelding om naar de productpagina van het item te gaan.

Patta Got Love Shortsleeve Shirt
€120,00
Basic Script T-Shirt
€40,00
Patta Sex Is Cool T-Shirt
€45,00
Sex Is Cool T-Shirt
€45,00

Bottoms

In het tweede deel van Patta’s collectie zitten drie verschillende broeken. De eerste broek is de Patta Basic Cargo Pants in het olijfgroen. Op de bovenbeen zitten twee grotere zakken met het Patta logo er op geborduurd.

Het Amsterdamse merk heeft voor bij het Patta Got Love Shortsleeve Shirt een bijpassende Patta Got Love Denim Pants. De kleuren en de print zijn op beide items hetzelfde.

Voor bij de hoodie en voor bij het t-shirt met het slangenprint is er ook de Patta Basic Jogging Pants met dezelfde print. Zo kan je jouw eigen joggingpak samenstellen.

Klik op de afbeelding om naar de productpagina van het item te gaan.

Patta Basic Cargo Pants
€135,00
Basic Cargo Pants
€135,00
Patta Got Love Denim
€150,00
Basic Jogging Pants
€110,00

Accessoires

Patta heeft altijd een aantal accessoires in hun collecties zitten. Bij deze collectie is dat weer het geval. Linksboven zie je de Patta Diamond Packable Tote Bag. Deze tas kan je dicht trekken door middel van elastiek in de rand. De tas is gemaakt van nylon.

Naast de tote bag komt de Patta Diamond Backpack ook uit. Deze tas is wat groter en heeft meerdere zaken. De tassen komen op tijd uit voor de start van het nieuwe schooljaar. Heb jij nog een goede stijlvolle schooltas nodig?

De Patta Reversible Bucket Hat is ook onderdeel van deze drop. Dit hoedje kan je binnenstebuiten dragen. De ene kant heeft een gekleurde camouflage print en de andere kant is gewoon zwart.

Klik op de afbeelding om naar de productpagina van het item te gaan.

Patta Diamond Packable Tote Bag
€75,00
Diamond Backpack
€125,00
Patta reversible bucket hat
€50,00
reversible bucket hat
€50,00

Het tweede deel van Patta’s AW21 collectie dropt op vrijdag 13 augustus om 13:00 uur via de website van Patta. Wil je vaker nieuws lezen over streetwear en sneakers? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.